Oxygeneo behandeling

De Oxygeneo is een nieuw apparaat wat het afgelopen jaar veel in het nieuws is geweest en veel prijzen heeft mogen ontvangen omdat het verschillende technieken gebundeld heeft om huidveroudering tegen te gaan.

Er worden tijdens de behandeling verschillende stappen uitgevoerd. De eerste stap is het verbeteren van de huidstructuur en de teint. De zuurstoftoevoer in de huid wordt verbetert waardoor de huid beter de actieve werkstoffen uit serums kan opnemen.

Dode huidcellen worden verwijderd en werkstoffen en voedingstoffen in de huid aangebracht.

Met de module radio frequentie verminderen we rimpels, verstevigen en verstrakken we de huid en worden de contouren van hals, ogen en wangen gelift.

Radiofrequentie verwarmt de huid op een aangename manier waardoor de collageenproductie in de huid gestimuleerd word waardoor de huid steviger word. De behandeling voelt als een warme massage en geeft onmiddellijk resultaat.

De laatste stap is ultrasoon therapie. Ultrasoon verbetert de toevoer van voedingstoffen en de afvoer van afvalstoffen. Hierdoor verminderen vochtwallen en donkere kringen onder de ogen. Met ultrasoon kunnen we de actieve werkstoffen in serums beter en dieper in de huid aanbrengen zodat de huid weer in optimale conditie komt.

De mooiste resultaten behalen we met een kuur van 5 keer om de 2 weken 1 behandeling.

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!


Geef een reactie