Over All About Beauty en Mitja Zilverberg

Mitja Zilverberg
Mitja Zilverberg is de eigenaar en zaakvoerder van All About Beauty. Mitja is van mening dat je met het verwijderen van oneffenheden en het stimuleren van de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid, je stralend oud kunt worden. Daar heb je dus geen botox of plastische chirurgie voor nodig!

Zonder snijden of prikken
Daarom heeft Mitja Zilverberg heeft zich gespecialiseerd in cosmetische behandelingen die ervoor zorgen dat je er beter en jonger uit gaat zien. Mitja werkt met de laatste technieken waarmee je elegant ouder kunt worden zonder dat iemand ziet dat er iets gedaan is. Dus zonder snijden of prikken huidveroudering remmen, de natuurlijke schoonheid behouden en de huid zo lang mogelijk in goede conditie houden.

Gratis en vrijblijvend consult
Om de juiste keuze te kunnen maken bespreken we tijdens een gratis en vrijblijvend consult al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid.  Aan de hand van een persoonlijk samengesteld plan en uw wensen komen we gezamelijk tot een plan om uw schoonheid te verbeteren dan wel te behouden. Ons doel is uw natuurlijke schoonheid te behouden en zo uw eigen persoonlijke schoonheid te laten stralen.

Goede huidanalyse
Een goed huidadvies begint met een goede huidanalyse. De Mac huidanalyse computer maakt een foto van de huid en meet met sensoren hoe het met de grootte van de poriën, de diepte en hoeveelheid van de rimpels, pigmentaties, vet- en vochtgehalte, huidelasticiteit, oneffenheden, vlekjes en de huidconditie gesteld is. Zo kan er een objectief en goed huid advies gegeven worden. De metingen en het huid advies worden opgeslagen zodat er een vergelijk gemaakt kan worden met voor en na het gebruik van producten en behandelingen.

Bij All About Beauty helpen we vrouwen graag hun schoonheid te bewaren. Je onderhoudt je huis en je auto, waarom dan niet je huid?

Reacties zijn gesloten.