Vermoeidheid rond ogen

De ogen zijn de spiegels van de ziel, ze zijn het meest oprechte onderdeel van ons gezicht. In tegenstelling tot de mond kunnen onze ogen niet liegen.

De huid rond de ogen is 3 tot 5 keer dunner dan op de rest van het lichaam. Bovendien zijn er weinig talgklieren waardoor de huid rond de ogen gevoeliger en droger is.

We knipperen 10.000 keer per dag met onze ogen, onze ogen zijn altijd actief. Dat is de reden dat je tekenen van huidveroudering en vermoeidheid het snelst ziet rond de ogen.

Donkere kringen
Donkere kringen wijzen op een slechte bloedcirculatie, vaak veroorzaakt door vermoeidheid. de huid rond de ogen is extreem dun, dus wanneer het bloed slecht circuleert krijg je stagnatie onder de ogen.

Kraaienpootjes
Kraaienpootjes zijn rimpels aan de zijkant van de ogen, Ze worden veroorzaakt door verslapping van de huid maar ook door belasting van de oogkringspier. Kraaienpootjes ontstaan door elasticiteitsverlies van de huid rond de ogen.

Bij All About Beauty hebben we diverse behandeling voor de gevoelige huid rond de ogen. Door de onderhuidse spieren van de oogcontouren te stimuleren verstevigen we de huid rond de ogen waardoor rimpels verminderen.

Door het stimuleren van de spieren verbetert de doorbloeding waardoor donkeren kringen en wallen onder de ogen verminderen.

Als de huid rond de ogen of de oogleden echt verslapt zijn en u een ooglidcorrectie overweegt, is de Face en Body Lift Hifu Ultherapie behandeling van All About Beauty een mooi alternatief, in slechts 1 behandeling kunnen we de huid rond de ogen veilig liften zonder dat er gesneden of geprikt hoeft te worden.

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!


Geef een reactie