Meer volume in gezicht met de BioWave

We kennen natuurlijk allemaal de filmpjes over facial fitness of facial yoga waarbij door het trekken van gekke bekken de spieren in het gezicht getraind worden om zo de huid jong en stevig te houden.

Maar kun je door het trainen van de spieren in het gezicht huidveroudering ook daadwerkelijk verminderen dan wel tegenhouden?

In het gezicht zijn 54 spieren direct met onze huid verbonden en dus bepalend voor onze gezichtsuitdrukking. Naarmate we ouder worden verliezen onze spieren veel van hun natuurlijke volume en energie, vergelijkbaar met een batterij die beetje bij beetje zijn energie verliest. In de spieren van onze huid leidt het verlies van volume en energie tot huidverslapping, lijntjes  en rimpels.

De spieren in onze huid worden aangestuurd met kleine prikkels die in vaktermen micro current of bio current worden genoemd. Naarmate we ouder worden neemt het niveau van deze prikkels af en daarmee ook het volume van de gezichtsspieren.

Je kunt met facial fitness en facial yoga heel goed de spieren in het gezicht trainen en onderhouden maar als er al tekenen van huidverslapping en of huidveroudering zijn dan heeft de huid, of de spieren in de huid iets extra’s nodig en dat bieden we bij All About Beauty in de vorm van de BioWave micro current behandeling.

De BioWave is een micro current behandeling, het bootst de natuurlijke micro current (prikkeling van de spieren) van het lichaam na waardoor de spieren onder de huid meer energie en volume krijgen waardoor de huid steviger worden en het gezicht meer volume krijgt. Dat zie je duidelijk terug in de oog-, kaak- en halscontouren.

De Bio Wave micro current behandeling is dan ook een zeer populaire behandeling bij All About Beauty. Een behandeling met de BioWave is een complete gezichtsbehandeling, de behandeling is net zo ontspannend als een gezichtsmassage, door het stimuleren van de spieren voelt de huid aangenaam en licht tintelend aan.

Deze maand kun je met korting kennismaken met deze mooie behandeling! In de maanden juni en juli krijg je € 40,- korting op de BioWave behandelingen kost deze mooie behandeling nog maar €110,- ipv €150,-

De BioWave behandeling;
Verhoogt het natuurlijk collageen met 15%
Verhoogt het natuurlijk elastine met 48%
Verhoogt de bloedcirculatie met 35%
Verhoogt de energie voor de cellen (ATP gehalte) met 500%
Verhoogt de activiteit van de fibroblasten met 60%
Verhoogt de proteïne-aanmaak met 73%
Verhoogt het opnamevermogen van de huidcel met 30-40%

Meer weten over de mogelijkheden om met micro current de huid en spieren van uw gezicht te verbeteren? Wij vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

Reacties zijn gesloten.