Huidverzorging met niacinamide

Zoals onze klanten van ons gewend zijn, zijn wij altijd bezig met welke ingrediënten de huid stralend en gezond houden. Een van de ingrediënten waar we bij All About Beauty veel mee werken in zowel onze producten als behandelingen is Niacinamide.

Wat is Niacinamide?
Niacinamide wordt ook wel vitamine B-3 genoemd. Vitamine B-3 is een micronutriënt dat we binnenkrijgen via onder andere groene groenten, eieren, bonen, vis en melk.

Als we het via onze voeding Niacinamide binnenkrijgen wordt de niacinamide over het hele lichaam verdeeld en is er maar een klein percentage wat bij onze huid of het gezicht terecht komt. Dat is de reden dat we niacinamide in huidverzorgingsproducten verwerken.

Niacinamide is onmisbaar voor de gezondheid van onze huid!

-Het werkt ontstekingsremmend – niacinamide helpt bij huidproblemen, variërend van eczeem tot acne, inclusief het verminderen van roodheden.
-Het helpt de talgproductie onder controle te houden en verminderd de kans op verstopte poriën en acne.
-Verhoogt de immuniteit door een rol te spelen bij de productie van keratine, verhoogt niacinamide de immuniteit van uw huid.
-Het versterkt de lipidenbarrière. De lipidebarrière helpt het vocht in de huid te houden.
-Het verdedigd de huid tegen UV-licht. Niacinamide verdedigd de cellulaire structuur van uw huid tegen het licht van de zon en helpt tegelijkertijd uw huid te herstellen.
-Het verminderd pigmentvlekjes en de collageenproductie neemt toe.
-Het minimaliseert fijne lijntjes en rimpels.

Meer weten over de beste behandelingen en producten voor uw huid? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!


Geef een reactie