Natuurlijke huidverzorging

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. We zijn ons vaak niet bewust hoe belangrijk onze huid is bij bijvoorbeeld het reguleren van de lichaamstemperatuur of het opslaan en aanmaken van Vitamine D. De huid fungeert als een belangrijke barrière om onze organen te beschermen maar bevat ook de wonderbaarlijke kracht van aanraking en gevoel. We blozen wanneer we ons schamen en als we ons niet lekker voelen is dit vaak direct terug te zien in de verminderde kleur en doffe uitstraling van onze huid.

Maar ook is de huid in staat om werkstoffen uit huidverzorgingsproducten op te nemen. Sommige huidverzorgingsproducten komen niet verder dan de bovenste huidlaag terwijl anderen zelfs de bloedbaan kunnen bereiken. Het is dus belangrijk om bewust met onze huid om te gaan en bewust te zijn van de producten die we op onze huid smeren.

Daarom werken we bij All About Beauty het liefst met ingrediënten afkomstig uit een natuurlijke bron, die verwerkt zijn op een natuurlijke, schone manier, in plaats van kunstmatige stoffen. Alle ingrediënten worden geclassificeerd als chemisch, maar het zijn de kunstmatige waar we ons bewust van moeten zijn en die we zoveel mogelijk moeten vermijden. In sommige gevallen zijn deze kunstmatige ingrediënten gelinkt aan huidirritaties en allergische reacties, en zelfs aan heftige gezondheidsproblemen.

Een van de ingrediënten waar we bij All About Beauty graag mee werken is hyaluronzuur. Hyaluronzuur zit van nature in ons lichaam en in de vloeistof om onze gewrichten. Hyaluronzuur kan ongelofelijk veel water vasthouden, meer dan welke andere stof ook, en is daarom ideaal voor het hydrateren, verstevigen en glad maken van de huid. Hyaluronzuur geeft direct een jongere en strakkere look aan onze huid.

Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat een product niet op dieren is getest, dit is nergens voor nodig en huidverzorging is nou eenmaal exclusief bedoeld voor mensen. Het is slim om een product te zoeken dat hypoallergeen is, zeker als je weet dat je een gevoelige huid hebt.

Kies voor natuurlijke ingrediënten die effectief zijn, zonder dat ze je gezondheid schaden, zodat je op een natuurlijk manier stralend oud kunt worden.

Benieuwd naar welke producten en behandelingen wij u voor uw huid adviseren? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.


Geef een reactie