Mooie strakke billen met Hifu Ultherapie

Door sterren als de Kardashians en Jenifer Lopez is de manier waarop we naar onze billen kijken de laatste jaren erg veranderd. Onze billen mogen nu best wat voller en ronder zijn maar dan wel het liefst egaal en zonder cellulitis of andere oneffenheden. Wie mooie dijen en billen wil, moet vaak eerst afrekenen met cellulitis. De Hifu Ultherapie behandeling helpt daarbij.

Strakkere en egale huid
De meeste vrouwen willen niet zozeer centimeters verliezen maar willen wel dat de huid van de billen weer wat strakker wordt. Net zoals sommige delen van het gezicht zijn ook sommige delen van ons lichaam gevoelig voor tekenen van veroudering. Naar mate we ouder worden verliest de huid haar stevigheid en wordt alles wat slapper. Met Hifu Ultherapie worden de collageen en elastine structuren in de huid opnieuw opgebouwd, waardoor de huid haar oorspronkelijke volume en stevigheid terug krijgt, wat zorgt voor een stevigere, strakkere en veerkrachtig  huid.   

Plaatselijk vet
In ons instituut komen zowel mannen als vrouwen die naast een slapper wordende huid of cellulitis ook last hebben van plaatselijke vetophopingen. Van die lokale vetophopingen die ondanks sporten en dieeten gewoon gezellig op hun plaats blijven zitten en weigeren ons lichaam te verlaten.

Plaatselijk afslanken en verstrakken
Om er voor te zorgen dat elke man en vrouw zich goed voelt in het lichaam heeft de Hifu Ultherapie een speciaal programma om plaatselijk af te slanken en het silhouet te verstevigen. Het zorgt er voor dat plaatselijke vetophopingen duidelijk verminderen maar ook dat de huid weer steviger en strakker wordt, als een elastiekje wat zijn veerkracht weer terug vind. Het voordeel is dat je direct resultaat ziet, niet in de huid hoeft te prikken of snijden, geen verlies van huidelasticiteit hebt en je direct verder kunt gaan met je drukke dagelijkse bestaan.  

Meer weten over de Hifu Ultherapy? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

Reacties zijn gesloten.