Beautybehandeling voor moederdag

Speciaal voor alle vrouwen (en mannen) die toe zijn aan een schoonheidsbehandeling die de huid verstevigd en meer energie geeft hebben we een uitgebreide gelaatsbehandeling samengesteld met o.a. een huidanalyse, bindweefselmassage en face cupping voor slechts 85 euro

Leuk om als cadeaubon te geven voor bijvoorbeeld moederdag maar ook heerlijk om voor jezelf als extra me-time in te boeken.

Wat houdt de behandeling in?
Als we ouder worden en de natuurlijke glans en elasticiteit van de huid verminderd, heeft onze huid iets extra ‘s nodig om weer te glanzen en haar elasticiteit terug te vinden. Maar wanneer we wat extra ‘s van onze huid verwachten moeten we zelf ook wat extra ‘s doen in de vorm van huidverzorging of behandelingen.

Huidanalyse
Een goed huidadvies begint met een goede huidanalyse. De Mac huidanalyse computer van All About Beauty maakt een foto van uw huid en meet met sensoren hoe het met de grootte van de poriën, de diepte en hoeveelheid van de rimpels, pigmentaties, vet- en vochtgehalte, huidelasticiteit, oneffenheden, vlekjes en de huidconditie gesteld is.

Bindweefselmassage
Bindweefselmassage is een stevige massage van de huid zodat deze meer energie krijgt en strakker wordt. Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en zorgt ervoor dat de huid voedingsstoffen uit creme of serum beter kan opnemen. Bindweefselmassage is uitermate geschikt bij huidproblemen als acne, rimpels, verklevingen en littekens. Het resultaat is een verbeterde huidconditie, minder rimpels en een gladdere en strakkere stralende huid.

Face Cupping
Voor extra resultaat combineren we de bindweefselmassage met Face Cupping. Face Cupping is een massagetechniek waarbij siliconen vacuümcups worden gebruikt. Door de huid te masseren met de cups wordt de doorbloeding extra gestimuleerd en de aanmaak van collageen en elastine in de huid bevorderd. Het gevolg? Een facelift-effect!

Na het activeren van de huid laten we de huid even tot rust komen met een voedend collageenvliesmasker waarna we de behandeling afsluiten met een ontspannende massage. Indien gewenst worden tijdens de behandeling haartjes bij wenkbrauwen en of bovenlip verwijderd.


Geef een reactie