Mitochondriën zijn de bron voor een jonge gezonde huid

Mensen zijn gemaakt van cellen, net als alle dieren en planten op aarde. We zijn afhankelijk van voedsel om energie te krijgen. Onze cellen hebben de energie nodig om te kunnen fuctioneren. De mitochondriën in ons lichaam zetten dat voedsel om in energie die we kunnen gebruiken om te leven.

Wanneer we ouder worden, worden ook de mitochondriën in onze cellen dat. Oudere mitochondriën zijn niet meer zo efficiënt in het produceren van energie als jongere mitochondriën. Het resultaat is dat een oudere huid minder energie produceert dan nodig is om de huid optimaal te laten functioneren. Enkele van de functies in de huid die verminderen zijn bijvoorbeeld: de productie van nieuwe eiwitten en hyaluronzuur, versterking van de huidbarrière of de verdediging tegen bacteriën.

Helaas kunnen we geen nieuwe mitochondriën aan de huid toevoegen, maar we kunnen wel zorgen dat de mitochondriën voldoende voeden en zo lang mogelijk in goede conditie houden. Dat doen we met goede huidverzorgingsproducten en behandelingen, die de cellen voeden en optimaliseren om de mitochondriën gezond en sterk te houden.

Actieve stoffen die bijdragen aan de vorming van celmembranen, zoals lipiden, nemen wat speling op en zorgen ervoor dat uw mitochondriën gemakkelijker kunnen doen wat ze moeten doen. Het lipid serum van Zilverberg Cosmetics is dan ook het recept voor een gezonde huid. Maar ook behandeling met de Evado softlaser geeft de huid meer energie waardoor rimpels en vermoeidheid verdwijnen en de huid weer gaat stralen.

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult


Geef een reactie