social media

Mini facelift zonder snijden

Het resultaat van een mini facelift maar dan zonder snijden.

Sta jij ook wel eens voor de spiegel te fantaseren hoe het er uit zou zien als alles weer een beetje strakker zou zijn? Maar gaat een operatie of spuiten met lichaamsvreemde stoffen je te ver? Dan is de Natuurlijke Facelift behandeling van All About Beauty iets voor jou. Het is een mooi en pijnloos alternatief voor de mini facelift met het zelfde resultaat.

Minilift
De chirurgische minilift is zoals de naam het al zegt een mini facelift. Het geeft voornamelijk resultaat op de hals en de kaaklijn, het verstrakt en lift enkel de kaakcontour. Voor rimpels of het liften van de ogen is een minilift niet geschikt.

Alternatief facelift
Gelukkig zijn er alternatieven die minder pijnlijk zijn en zonder operatie het zelfde resultaat geven maar minder intensief zijn. En waarbij indien gewenst de rest van het gezicht of bijvoorbeeld ook alleen de ogen en of wenkbrauwen ook gelift kunnen worden. Een van die alternatieven is de Natuurlijke Facelift behandeling van All About Beauty.

Met deze techniek kunnen we in slechts 1 behandeling de huid te liften en verstrakken. De Natuurlijke Facelift behandeling lift en verstevigd het hele gezicht waardoor huidverslapping, wallen en donkere kringen zichtbaar verminderen. Het voordeel Natuurlijke Facelift is dat u in slechts 1 behandeling het effect van een mini facelift behaald maar geen operatie hoeft te ondergaan of vrij hoeft te nemen van het werk.

Meer weten over dit alternatief voor een minilift of mini facelift? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands