...

Mini facelift zonder snijden

Het resultaat van een mini facelift maar dan zonder snijden.

Sta jij ook wel eens voor de spiegel te fantaseren hoe het er uit zou zien als alles weer een beetje strakker zou zijn? Maar gaat een operatie of spuiten met lichaamsvreemde stoffen je te ver? Dan is de Natuurlijke Facelift behandeling van All About Beauty iets voor jou. Het is een mooi en pijnloos alternatief voor de mini facelift met het zelfde resultaat.

mini facelift zonder operatie

Minilift

De chirurgische minilift is zoals de naam het al zegt een mini facelift. Het geeft voornamelijk resultaat op de hals en de kaaklijn, het verstrakt en lift enkel de kaakcontour. Voor rimpels of het liften van de ogen is een minilift niet geschikt.

Alternatief facelift

Gelukkig zijn er alternatieven die minder pijnlijk zijn en zonder operatie het zelfde resultaat geven maar minder intensief zijn. En waarbij indien gewenst de rest van het gezicht of bijvoorbeeld ook alleen de ogen en of wenkbrauwen ook gelift kunnen worden. Een van die alternatieven is de Natuurlijke Facelift behandeling van All About Beauty.

Met deze techniek kunnen we in slechts 1 behandeling de huid te liften en verstrakken. De Natuurlijke Facelift behandeling lift en verstevigd het hele gezicht waardoor huidverslapping, wallen en donkere kringen zichtbaar verminderen. Het voordeel Natuurlijke Facelift is dat u in slechts 1 behandeling het effect van een mini facelift behaald maar geen operatie hoeft te ondergaan of vrij hoeft te nemen van het werk.

Meer weten over dit alternatief voor een minilift of mini facelift? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

Vindt hier meer informatie over de behandelingen van All About Beauty

Hifu Ultherapie specialist voor Belgie en Nederland gespecialiseerd in natuurlijke facelif, natuurlijke ooglidcorrectie, liften en verstevigen van de huid en plaatselijk afslanken.

De kunstwerken in het instituut zijn van Atelier Zilver.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.