Mesotherapie zonder naalden

Bij Mesotherapie worden serums (zeer geconcentreerde actieve werkstoffen) in de diepere huidlagen gebracht. Zo kunnen we de huid diep voeden en huidproblemen gericht aanpakken. Er zijn verschillende serums met elk een eigen werking. De serums hebben een hoge dosering huideigen werkstoffen die de structuur van de huid verbeteren, vocht herstellen en huidveroudering tegengaan. Ze helpen bij de herstructurering van de collagene en elastische vezels in de huid en verzachten hierdoor een grove huidstructuur en littekenweefsel. Ook gaat het vochtophopingen tegen en verminderd het donkere kringen en wallen onder de ogen.

Naaldloze mesotherapie
Electroporatie is een exclusieve technologie en wordt ook wel mesotherapie zonder naalden genoemd. Het is een combinatie van micromassage en trillingen die de speciale serums diep in de huid laten doordringen waardoor de huid intens gevoed wordt en de huid zich weer kan herstellen, opbouwen, verjongen en verbeteren. Het bijzondere van de apparatuur waar All About Beauty mee werkt is dat we afhankelijk van de behoeften van de huid op diverse temperaturen kunnen werken (-10 tot +40 graden) om zo de beste resultaten op uw huid te bereiken.

Mesotherapie behandeling
De behandeling is een complete gezichtsbehandeling en bestaat naast het onderdeel mesotherapie uit een reiniging, scrub/peeling, masker en manuele massage. Deze vorm van mesotherapie is goed te combineren met onze andere  huidverbeterende behandelingen. De behandeling werkt het beste in kuur verband, zodat er ook echt verbetering van de huidconditie en stevigheid van uw huid ontstaat. Een kuur bestaat uit 4 tot 8 behandelingen, met daarna een onderhoud van één behandeling per maand voor het beste blijvende effect.

Meer weten over mesotherapie? Bij All About Beauty bieden we diverse vormen van mesotherapie. In een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

Reacties zijn gesloten.