Voeden, liften en verstrakken met de Meso Lift

Wat hebben we toch een mooie zomer achter de rug. Waarschijnlijk lag jouw focus op lekker ontspannen, verkoeling zoeken in het water, relaxen aan het strand of in eigen tuin, cocktails drinken, barbecueën of misschien wel je huis verbouwen.

Onze focus lag deze zomer op het testen van nieuwe producten en behandelingen. Op dit moment zijn er geen nieuwe bijzondere behandeltechnieken in ontwikkeling. Wat je wel veel ziet is dat succesvolle behandeltechnieken aan elkaar gekoppeld worden in 1 apparaat en dus gecombineerd kunnen worden in 1 behandeling.

Zo werken wij bij All About Beauty al jaren met de behandeltechnieken; mesotherapie, micro current en RF (radio frequent). Dat zijn prachtige resultaatgerichte behandelingen die we nu met de Meso Lift in 1 behandeling kunnen combineren. Door de driedubbele werking ondersteunen de verschillende technieken elkaars werking waardoor we per behandeling meer resultaat kunnen bereiken.

Nog even de voordelen en werking per onderdeel;

Bij Mesotherapie worden voedingsstoffen in de diepere huidlagen gebracht zonder de huid te beschadigen. Zo kunnen we de huid diep voeden en huidproblemen gericht aanpakken.

Micro current activeert de spieren van het gezicht waardoor de spieren onder de huid steviger worden en meer volume geven in het gezicht, wat er uit ziet als een natuurlijke lifting van het gezicht .

RF (Radio Frequent) zorgt met lichte vibratie en aangename warmte dat de huid meer energie krijgt en de collageenaanmaak voor een langere periode word gestimuleerd, dat geeft meer stevigheid aan de huid.

Meso Lift
Deze combinatie van mesotherapie, micro current en RF voedt, herstelt, lift en verstevigd de huid. Hierdoor wordt de huid strakker en stralend. Met elke behandeling wordt de huid intens gevoed, het energieniveau en collageenaanmaak in de huid verhoogd en krijgt het gezicht meer volume. De huid krijgt bij elke behandeling meer energie, net als een oplaadbare batterij die weer wordt opgeladen.

Meer weten over deze behandeling? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!


Geef een reactie