Meso carboxy peel voor een gezonde stralende huid

Met de Meso carboxy peel behandeling behoren huidproblemen tot het verleden! Dat is de reden dat deze behandeling in Hollywood op dit moment heel populair is.

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam maar tegelijk ook het meest kwetsbare. Dagelijks hebben we te maken met schadelijke invloeden van buitenaf en de zon waardoor onze huid best wat te verduren heeft. Daarnaast zorgt stress dat onze huid van binnenuit verouderd, stress laat het collageen en elastine gehalte in onze huid in kwaliteit en kwaliteit afnemen. Dit zorgt voor een vroegtijdige veroudering van onze huid.

Een gezonde huid is een mooie stralende huid met een gezonde huidstructuur en teint. Met de Meso carboxy peel verfijnen we de huidstructuur, verkleinen we de poriën en verminderen we fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekjes. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid met couperose.

We beginnen de behandeling met een zachte toch intensieve peeling; de hydradermabrasie. Op deze manier verwijderen we dode huidcellen en vuil uit de poriën. Daarna gaan we met Carboxytherapie meer zuurstof en energie aan de huid geven waardoor de huid een boost krijgt. En met naadloze mesttherapie gaan we de huid voorzien van bouw- en voedingstoffen waardoor de huid zichzelf kan verjongen omdat het nieuwe collagene- en elastische vezels kan aanmaken zoals bij een gezonde jonge huid.

Met de meso carboxy peel behandeling werken we op diverse niveau’s. We werken aan de hydratatie van de huid, herstellen de vochtbarriere waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen. We verhogen het aantal antioxidanten in de huid waardoor de huid beter beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf en de huid weer stralend en gezond wordt.

De meso carboxy peel is een ontspannende behandeling om te ondergaan met als resultaat een duidelijke huidverbetering en huidverjonging. 1 behandeling per maand volstaat om een duidelijke verbetering te krijgen in de huidconditie.

Meer weten over deze behandeling? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.


Geef een reactie