Kan je huid lui worden?

Een vraag die wij regelmatig gehoord horen bij All About Beauty; Kan je huid lui worden als je langere tijd dezelfde huidverzorgingsproducten gebruikt?

Het antwoord is heel duidelijk. Nee, je huid wordt niet lui van altijd de zelfde huidverzorgingsproducten gebruiken. Het is wel zo dat de behoeften van je huid veranderd waardoor je dag- of nachtcreme op een gegeven moment niet meer optimaal is voor jouw huid. Dan heb je minder profijt van de werking van de creme.

Dan kun je op zoek gaan naar een andere dag- of nachtcreme die beter past bij de behoeften van jouw huid zodat jouw huid weer optimaal gebruik kan maken van de werkstoffen en kan stralen.

Maar als je niet wil, hoef je je vaste producten helemaal niet op te geven, soms is het voldoende om een serum, scrub of masker toe te voegen aan je dagelijkse huidverzorging waardoor je huid weer optimaal verzorgd en gevoed wordt.

Wil je weten of jouw vaste producten nog wel passen bij de behoeften van jouw huid? Maak dan een afspraak voor een gratis huidscan bij All About Beauty. Met diverse sensoren kunnen we meten hoe het met de vocht-, talg-, pigment- en elasticiteitbalans in de huid gesteld. En met behulp van vergrotende foto’s kunnen we de huidstructuur bekijken waardoor je een goed beeld van de huid krijgt.

Vermeld bij het maken van een afspraak voor de zekerheid dat het om een gratis huidscan gaat!

Reacties zijn gesloten.