de huid hydrateren
social media

Hydrateren, hydrateren, hydrateren…..

Hydrateren, hydrateren, hydrateren… We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, hydrateren is erg belangrijk voor de huid. Helemaal naarmate we ouder worden.

Na de menopauze overgang wordt je huid droger omdat de talgklieren niet meer zo actief zijn. De talgproducten en talgklieren zorgen ervoor dat vocht langer in de huid vastgehouden kan worden. Door de verminderde talgproductie verliest onze huid belangrijk vocht. Vaak helpt het om je huidverzorgingsproducten aan te passen op de behoeften van de huid. Zo kan het gebruik van een lipiden serum onder je dag- of nachtcreme helpen om het vocht in de huid langer en beter vast te houden. Sla lange, warme douches over en breng een vochtinbrengende crème of een lipiden serum aan op het moment dat de huid nog iets vochtig is, dat helpt de hydratatie te stimuleren.

Kijk hier voor meer informatie over het lipiden serum van Zilverberg Cosmetics

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands