Huidverzorging voor de man

Bij All About Beauty krijgen we zowel vrouwen als mannen voor huidverzorgingsbehandelingen. Hoewel de huid van een man anders is dan de huid van een vrouw komen de behandeling voor zowel mannen als vrouwen redelijk overeen, juist omdat je bij huidverzorging kijkt naar de behoefte van de huid.

Maar wat zijn nu de verschillen, wat maakt de huid van de man anders?

De mannenhuid is gemiddeld dikker en steviger en heeft meer zenuwuiteinden en kleine bloedvaatjes, dat maakt dat de huid van een man vaak gevoeliger is dat de huid van een vrouw. Door de hoeveelheid kleine bloedvaatjes is de doorbloeding bij een mannenhuid beter waardoor een mannenhuid meer zuurstof verbruikt. De mannenhuid heeft meer beharing en de zweetproductie is hoger. De vezels van het onderhuids bindweefsel hebben een andere structuur. De zuurgraad is hoger, de poriën zijn groter waardoor de huid van een man er vaak grover uitziet. De talgprocuctie in de mannenhuid is groter dus de huid is vetter en glimt sneller. De mannenhuid heeft meer kans op puistjes en gerstekorreltjes.

Een pluspuntje wat mannen graag horen, het verouderingsproces van de mannenhuid verloopt trager waardoor rimpels en huidverslapping langer op zich laat wachten. Maar dat neemt niet weg dat de mannenhuid ook verzorging nodig heeft!

Wat mij persoonlijk dan weer verbaasde is dat uit onderzoek is gebleken dat het uiterlijk bij mannen nog meer een invloed heeft op carrière dan bij vrouwen!

Mannen stellen vaak hoge eisen aan zichzelf. Een gevolg daarvan is dat mannen hun huid steeds beter gaan verzorgen en ook een huid willen die er goed uitziet en in optimale conditie is.

Bij mannen zien we vaak een vochtgebrek in de huid en sporen van vermoeidheid in het gezicht. Door de huid thuis goed te verzorgen kan een man al veel resultaat bereiken in huidverbetering.

De compacte lijn verzorgingsproducten van Zilverberg Cosmetics vertragen het verouderingsproces van de huid waardoor de huid er jonger en frisser uitziet.

De lotion van Zilverberg Cosmetics herstelt de vitaliteit en voelt fris aan, het zorgt voor een gelijkmatige teint.

Speciaal voor de mannen huid die een oppepper kan gebruiken in tijden dat vermoeidheid en stress de kop op steken is er het Lipid serum van Zilverberg Cosmetic. Het Lipid serum beschermt de huid, zorgt voor een beter herstel en opname vermogen van de huid. Waardoor de huid versnelt en beter herstelt na huid beschadiging. Mannen kunnen zich dan ook gerust elke dag scheren zonder irritatie of roodheden. De stressbestendigheid en de natuurlijke balans van de huid worden hersteld.

Meer weten over de beste verzorging of behandelingen voor de mannenhuid? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

Reacties zijn gesloten.