huidverzorging kopen

Kennis is macht en die kennis willen we bij All About Beauty zoveel mogelijk met onze klanten delen. Al meer dan 20 jaar helpen we onze klanten om hun eigen huidgezondheidsexpert te worden. Je kent je eigen huid per slot van rekening het beste en ziet zelf als eerste veranderingen in het huidbeeld.

Als de verpakking van een huidverzorgingsproduct bekijkt, hoe moet je dan begrijpen wat je leest? Je kunt de ingrediëntenlijst lezen totdat al je haren grijs zijn, maar wanneer je het niet begrijpt, ben je overgeleverd aan de mensen die je het product verkopen.

Maar weet je alles nadat je een ingrediëntenlijst hebt gelezen? Nee helaas niet. Dit komt omdat fabrikanten, om hun formuleringen tegen concurrenten te beschermen, niet verplicht zijn de concentraties van elk ingrediënt op te sommen. Dit is begrijpelijk, niemand wil zijn beste recept weggeven, vooral niet als je er voor je inkomen op vertrouwt. Maar het is voor de consument wel een belemmering omdat je zo nooit echt een duidelijk idee krijgt van wat of hoeveel er in uw product zit.

We weten bijna allemaal wel dat als je naar een etiket kijkt, de ingrediënten worden vermeld van het hoogste aandeel tot het laagste aandeel. Van het eerste ingrediënt zit het meest in het product en van het laatste ingrediënt het minst. We kunnen zo in ieder geval zien wat meer en wat minder in het huidverzorgingsproduct zit door gewoon naar het etiket te kijken.

Wanneer we bij All About Beauty en Zilverberg Cosmetics een actieve stof in een huidverzorgingsproduct stoppen, is dat in een concentratie waarvan door de wetenschap is bewezen dat deze werkt voor de huid, en in een vorm waarvan we weten dat de huid deze kan verwerken en gebruiken.

We vinden het dan ook belangrijk om samen met onze klanten te kijken welke ingrediënten aansluiten op de behoeften van de huid om zo het beste resultaat uit de behandeling en producten te halen.

Meer weten over de beste behandelingen of producten voor uw huid? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.


Geef een reactie