donkere huid
Geen categorie

Huidverzorging donkere huid

Heeft een donkere huid andere huidverzorging nodig dan een blanke huid?
Het antwoord is vrij simpel; Nee, we kijken bij huidverzorging niet naar de kleur van de huid maar naar de behoeften van de huid!

Want eigenlijk kun je niet meer over een donkere of blanke huid spreken. Liefde kent geen grenzen, waardoor de meeste mensen een mix zijn van verschillende etnische achtergronden. Ook bepaald je levensstijl en het leefklimaat de behoeften van de huid.

Daarom kijken we bij huidverzorging voor de donkere huid naar de huidconditie. Is een huid droog, vochtarm of vet? Is de huid gevoelig voor acne? Is de huid elastisch of slap? Zijn er verkleuringen, oneffenheden, rimpels, wallen of donkere kringen onder de ogen?

Aan de hand van deze vragen en een huidscan bepalen we bij All About Beauty de beste huidverzorging voor zowel een donkere als blanke huid.

Meer weten? We vertellen er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands