Huidveroudering en huidverjonging

Naar mate we ouder worden wordt onze huid ook ouder, huidveroudering zien we terug in het gezicht in de vorm van rimpels, huidverslapping, pigmentvlekjes en gesprongen adertjes.

Als we onze huid een stapje terug in de tijd willen laten doen en tekenen van huidveroudering willen verminderen en duurzame huidverjonging willen bewerkstelligen, moeten we de collageenproductie in de huid beïnvloeden en verhogen. Want wanneer we de collageenproductie in de huid kunnen verhogen, bouwen we iets duurzaams op wat we normaal door het huidverouderingsproces geleidelijk verliezen.

Onze huid heeft een natuurlijke barrière die het lichaam beschermt tegen invloeden van buitenaf. (Hierdoor is het voor de meeste huidverzorgingsproducten onmogelijk om de huid diep te voeden omdat de moleculen van de werkstoffen veelal te groot zijn om door het fijnmazige net van de barriere heen te dringen). Dat is voldoende als je de huid wil verzorgen en beschermen, maar als u huidverbetering of zelfs huidverjonging wenst moeten we onder die huidbarrière zijn. Daar hebben we bij All About Beauty diverse effectieve huidverjongende behandelingen voor

De producten en behandelingen van All About Beauty stimuleren de aanmaak van collageen en elastine om zo huidveroudering daadwerkelijk een halt toe te roepen.

Meer spankracht en fijne rimpels verminderen
De behandelingen en producten verbeteren de spankracht en de textuur van de huid waardoor fijne lijntjes verminderen met als extra voordeel dat de huid nog beter toegankelijk wordt voor werkstoffen.

Meer collageen voor een stevigere huid 
Het proces van het verharden en afbrokkelen van collageen (ofwel het verouderen van de huid) wordt vertraagd en tegengegaan dankzij de aanwezigheid van grote hoeveelheden anti-oxidanten en vitamine C. Uw huid wordt dikker, strakker en steviger door aanmaak van collageen.

 Diepe rimpels worden steeds ondieper 
Uw huid wordt dikker, strakker en steviger door de aanmaak collageen. Diepe rimpels worden minder diep en oppervlakkige rimpels verdwijnen. Zonschade herstelt en verminderd zichtbaar.

Meer weten over hoe u op natuurlijke wijze uw huid kunt verjongen? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.


Geef een reactie