Geef met een serum je huidverzorging een boost!

Met een drupje serum krijgt u een stralende gezonde huid!

Vandaag een blog over onze serums, over hoe u met deze boosters uw huidverzorging kunt versterken waardoor huidproblemen effectief worden aangepakt en u een egale stralende en gezonde huid krijgt.

Het maakt niet uit welk merk huidverzorgingsproducten u gebruikt, een serum kunt u onder elk merk dag- of nachtcrème gebruiken.

Een serum is krachtiger dan een dag- of nachtcreme dankzij de hogere dosis werkzame stoffen. Dit zorgt ervoor dat uw huid een megaboost krijgt. Het voordeel van een serum boven een creme is dat het serum een hele fijne structuur heeft waardoor het de werkstoffen dieper in de huid af kan geven waarmee je het effect van huidverzorging thuis dus vele malen vergroot.

Het recept voor een instant huidoppepper; eerst reinigen en scrubben en dan een serum!

Om het maximale uit het serum te halen brengt u het serum pas aan na het reinigen of scrubben van de huid. Zo kan het serum extra diep in de huid doordringen en daar waar het het hardst nodig is, de werkstoffen aan de huidcellen afgeven. Geef het serum even de tijd om in te trekken door bv tussentijds de tanden te poetsen.

Met een goede reiniging, scrub, serum en voedende creme zal uw huid er fris en stralend uitzien en zacht en egaal aanvoelen. Dit is de belangrijkste basisverzorging voor de huid.

Met de serums van Zilverberg Cosmetics kunt u uw huidverzorging een echte boost geven om ze droogtelijntjes, rode vlekjes, schilfertjes, gevoelige huid, acne enz. effectief tegen te gaan.

Lipid Serum
Dit serum bestaat uit lichaamseigen werkstoffen die het vochtvasthoudend vermogen van de huid met maar liefst 41% verbeteren. Nooit geen droge huid meer of schilfertjes! Het Lipid Serum laat zien hoe weinig rimpeltjes je hoeft te hebben als je alleen al voor voldoende hydratatie zorgt door te voorkomen dat je huid vocht verliest. Bijzonder geschikt ook voor mensen met psoriasis, rossacea en eczeem.

DMAE Serum
Dit huidverstrakkende serum geeft een instant facelift, beschermt de huid tegen vrije radicalen en gaat huidveroudering tegen. Het heeft een onmiddellijk camouflerende werking op rimpels en een lange termijnwerking op de fysiologische oorzaken van de huidveroudering.

Collageen Serum
Aangebracht op een droge gevoelige huid vertraagt dit intens voedende serum de effecten van het ouder worden. Het geeft comfort en bescherming aan de droge en of gevoelige huid waardoor deze zacht en glad aanvoelt. Het Collagen Serum herstelt en stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid waardoor de huid in goede conditie en gezondheid blijft en vochtverlies in de huid tegen gegaan wordt.

Sparkling-I Serum
Het Sparkling-I Serum verminderd fijne lijntjes en rimpels, is vochtinbrengend en herstelt de conditie, gezondheid, vitaliteit en elasticiteit van de huid rond de ogen. Het Sparkling-I Serum bevat dezelfde actieve werkstoffen als de Sparkling-I cream  en verminderd wallen en donkere kringen onder de ogen en bevorderd een gezonde huid op lange termijn.


Geef een reactie