Behandelingen,  Geen categorie

Hifu Ultherapie aan halve prijs

Waneer u bij ons voor een hifu ultherapie behandeling komt vertellen we altijd dat een opvolgbehandeling na ongeveer 6 maanden aan halve prijs is. Omdat we ivm het Corona-virus 9 weken de deuren moesten sluiten, liep voor veel klanten de opvolgbehandeling van de hifu ultherapie face en body lift helaas niet zoals van te voren gepland. Daarom hebben we besloten om iedereen die de afgelopen jaren bij ons een hifu ultherapie face en body lift behandeling heeft ondergaan (met of zonder opvolgbehandeling) het zelfde aanbod te doen. De actie is geldig tot 1 oktober 2020.

Note voor de mensen die vanuit Nederland komen; wij verwachten dat de grenzen begin juni weer open gaan, we hebben de actieperiode ruim gepland zodat het ook voor u mogelijk is om op een geschikt moment te komen voor een behandeling.

Hifu Ulterapie is de perfecte behandeling voor mensen die er jonger uit willen zien zonder operatie en zonder herstelperiode.

De Hifu Ultherapie is de meest effectieve behandelmethode voor het liften van de huid en het verbeteren van de contouren. Hifu Ulterapie is geschikt voor mensen die er wel jonger of beter uit willen zien, maar geen cosmetische operatie willen ondergaan waarbij er in de huid gesneden wordt. Met Hifu Ulterapie bereiken we goede resultaten bij het liften van de wenkbrauwen, het verbeteren van de kaaklijn en het verstrakken van de onderkin en hals. Daarom is deze behandeling een goed alternatief voor een facelift, halslift, ooglidcorrectie of wenkbrauwlift. Op het lichaam geeft een enkele behandeling al een direct liftend, verstevigend en afslankend resultaat.

10 jaar jonger in 1 behandeling!

Meer weten over deze actie of behandeling? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands