gratis huidonderzoek en huidadvies

Een behandeling bij All About Beauty begint altijd met een gratis consult met gratis huidonderzoek en vrijblijvend huidadvies.

Huidanalyse
Een goed huidadvies begint met een goede huidanalyse. De Mac huidanalyse computer van All About Beauty maakt een foto van uw huid en meet met sensoren hoe het met de grootte van de poriën, de diepte en hoeveelheid van de rimpels, pigmentaties, vet- en vochtgehalte, huidelasticiteit, oneffenheden, vlekjes en de huidconditie gesteld is. Zo kan er een objectief en goed huid advies gegeven worden. De metingen en het huid advies worden opgeslagen zodat er een vergelijk gemaakt kan worden met voor en na het gebruik van producten en behandelingen.

Huidverbetering
Met de Mac huidanalyse computer hebben we de meest doeltreffende methode in handen om de juiste huidverbeterings behandelingen en producten uit te kiezen en u een goed huid advies te geven. U krijgt een uitgebreid en objectief beeld van uw huid en de vooruitgang ervan na behandelingen of gebruik van producten na het huid advies. Voor en na foto’s leggen behaalde resultaten van behandelingen of gebruik van producten vast. Met deze uitgebreide huidanalyse wordt het succes van de producten en of behandeling na het huid advies zichtbaar.

Vocht in de huid meten
De vochtsensor meet de hydratatie, het vocht in de huid. Daarmee bepalen we of een huid vochtarm is, als een huid te weinig vocht heeft kunnen we last krijgen van o.a. gerstekorreltjes en rimpeltjes. Denk maar aan een druif die een krent wordt.

Vet in de huid meten
Met de talgsensor kunnen we meten hoeveel vet er in de huid zit, zo zal een huid met veel vet glimmen en mogelijk last hebben van acne.

Elasticiteit van de huid meten
De elastinesensor meet de elasticiteit van de huid, hoeveel rek zit er nog in de huid. Als er te weinig elasticiteit in de huid is krijgen we een slappe huid en dat kan voor rimpels zorgen.

Pigment in de huid meten
Voor mensen met pigmentstoornissen hebben we een melaninesensor, deze meet precies hoeveel pigment er in de huid aanwezig is.

Objectieve huidanalyse
Tevens hebben we nog een camera die de huid uitvergroot laat zien, deze kan ons heel duidelijk de structuur en rimpeldiepte laten zien. Al deze metingen geven een duidelijke en objectief huidanalyse en brengen de huidproblemen in kaart waar we een eerlijk behandelplan aan kunnen vast plakken. En het mooie is dat het de resultaten na het gebruik van producten en behandelingen objectief en duidelijk in beeld brengt en we op een eerlijke en objectieve manier kunnen meten of de producten en of behandelingen wel echt effect hebben op onze huidproblemen.

Benieuwd naar de waarden in uw huid? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende huidanalyse!

Reacties zijn gesloten.