Gladde en egale huid met de intensieve peeling

Een mooie gladde en egale huid begint met de gezondheid en vitaliteit van onze huidcellen. Door de fijn op elkaar afgestemde functies van de huidcellen vormen onze huidcellen met miljarden het celmanagement van de huid. Maar als de samenwerking van onze cellen uit evenwicht raakt, gaat de aanmaak van nieuwe huidcellen achteruit en krijg je een futloze huid die vroegtijdig verouderd.

Naarmate we ouder worden, vernieuwen onze huidcellen zich minder snel waardoor de huid doffer wordt, de huidstructuur grover wordt en de eerste rimpels verschijnen. De intensieve peeling behandeling  is vooral geschikt om onder meer grove porien, fijne lijntjes, kleine vlekjes, striae en de zonbeschadigde huid aan te pakken. Na  een intensieve peeling ziet de huid er jonger en weer een stuk stralender uit!

Dus kan je vermoeide huid wel een oppepper gebruiken? Denk dan eens aan een  intensief peelende behandeling! De voordelen van de intensieve peelings waar we bij All About Beauty meer werken is dat deze de huid niet onnodig beschadigen waardoor er dus ook geen hersteltijd nodig is. Met de intensieve peeling worden de dode huidcellen van de bovenste deel van de huidlaag verwijderd, stimuleren we de doorbloeding en krijgt de huid de kans om versneld nieuwe huidcellen aan te maken, wat  voor een zichtbare verjonging van de huid zorgt.

Meer weten over de mogelijjkheden voor uw huid? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult en wij vertellen u er graag meer over!

Reacties zijn gesloten.