Couperose en gesprongen adertjes verwijderen

Meestal worden we geboren met een mooie, gladde, egale huid en komen naarmate we ouder worden de plekjes en vlekjes in ons gezicht langzaam te voorschijn.

Couperose gesprongen adertje
Couperose zijn kleine rode adertjes (bloedvaatjes) in het gezicht. Couperose zit vaak in de familie omdat de stevigheid van de vaatwanden erfelijk bepaald is. Veel mensen ervaren de rode adertjes of kleine gesprongen adertjes in het gezicht als storen, gelukkig zijn ze snel en gemakkelijk te verwijderen.

Couperose verwijderen
Bij All About Beauty werken we met BioSkinSmoothing, dat is een techniek waarmee we op een eenvoudige en pijnloze manier couperose kunnen verminderen of verwijderen. We werken met een 24 karaat gouden draadje wat warmte afgeeft aan de huid, door de warmte komt er in de adertjes een eiwit wat zorgt dat het adertje dichtloopt, waardoor de oppervlakkige adertjes en couperose verdwijnen. Terwijl we met het warme gouden draadje over de huid gaan, zien we de rode adertjes verdwijnen. Zo kunnen we de couperose als het ware wegtekenen.

Gratis consult
Bij All About Beauty hebben we de diverse mooie behandeling om af te rekenen met ongewenste oneffenheden in het gezicht. Maar omdat voeding, stress en verkeerde leefgewoonten couperose kunnen verergeren nodigen we u voor we overgaan op behandeling eerst uit voor een gratis en vrijblijvend consult om te kijken welke behandeling het mooiste resultaat voor uw huid geeft. Zo weet u precies wat u van de behandeling mag verwachten en krijgt u tips om couperose op andere plaatsten tegen te gaan.

Meer weten over de oorzaak en behandeling van gesprongen adertjes of couperose? Maak een afspraak voor een gratis consult en we vertellen u graag over de mogelijkheden voor uw huid!

Reacties zijn gesloten.