Fronsrimpels verminderen

Bijna iedereen heeft ze wel; fronsrimpels, de verticale rimpels tussen de wenkbrauwen. Veel mensen vinden ze storend en willen ze graag verminderen. Maar eigenlijk mogen we best wel trots zijn op onze fronrimpels, want fronsrimpels krijgen we door ons heel hard te focussen en concentreren. Het kan zijn door heel hard te studeren maar ook door het diep nadenken om een oplossing voor een probleem te zoeken. Dus eigenlijk zijn fronsrimpels een beloning voor hard werken.

Fronsrimpels worden veroorzaakt door de spieren die de wenkbrauwen naar binnen en naar beneden trekken. Deze  spieren worden alleen voor deze gezichtsuitdrukking gebruikt. Deze spieren die de fronsrimpels veroorzaken trekken samen als we bezorgd, boos of in fel zonlicht kijken.  Als de spieren die fronsrimpels veroorzaken samentrekken zal de huid hiertussen plooien zodat er verticale rimpels tussen de wenkbrauwen verschijnen.

Als we praten ontkomen we niet aan expressie in ons gezicht, Ons gezicht en onze uitdrukking praten automatisch mee en ondersteunen ons verhaal. Dat maakt het ook zo moeilijk om de rimpel helemaal te verwijderen. Dat is de reden dat de fronsrimpel vaak met botox wordt behandeld omdat dat de spieren (tijdelijk) uitschakeld.

Op een natuurlijke manier kun je de fronsrimpel verminderen door middel van BioSkinJetting of Microneedling maar je kunt er ook voor kiezen om de rimpel minder zichtbaar te maken door de huid te verstrakken met Ultherapie.

All About Beauty biedt diverse behandelingen die fronsrimpels op een natuurlijke manier verminderen. We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.


Geef een reactie