Face cupping behandeling

Er is een nieuwe trend in beautyland: Face Cupping.
Face cupping is een massagetechniek voor op je gezicht waarbij vacuumcups van siliconen worden gebruikt.

Face cupping is een variant op de klassieke bindweefselmassage. Bij het werken met de siliconen vacuumcups ontstaat er een soort zuignap-effect op de huid. Wanneer de cups over de huid bewegen wordt de doorbloeding in de huid en de aanmaak van collageen en elastine in de huid extra gestimuleerd. Omdat vocht rond de ogen wordt afgevoerd verminderen wallen en donkere kringen. Daarnaast kan face dumping helpen om spierspanning en verklevingen in de huid te verminderen en celherstel te bevorderen. Het resultaat? Een stevigere en strakkere huid!

We werken tijdens de behandeling met diverse formaten cups, de cups die we rond de ogen gebruiken zijn kleiner en zachter dan bijvoorbeeld de cups die we op de wangen gebruiken. Door het losmaken van het onderhuids bindweefsel verbetert de doorbloeding, de teint en structuur van de huid waardoor rimpels minder diep worden en de huid steviger en strakker wordt. Omdat cupping de doorbloeding en doorlaatbaarheid van de huid verbetert gebruiken we onder de cups een serum waardoor de huid van extra voedingstoffen en bouwstoffen wordt voorzien.

Ook in de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) wordt veel gebruik gemaakt van cupping. Volgens de Chinezen zou cupping de stroom van je ‘Qi’ (levenskracht) verbeteren.

Meer weten over deze of andere behandelingen? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.


Geef een reactie