Liposonix Afslanken

Last van plaatselijke vetophopingen, cellulite of verslapping? De Liposonix behandeling vermindert in 1 behandeling, zichtbaar vetkussentjes, sinaasappelhuid, cellulitis en huidverslapping!

foto's resultaat plaatselijk afslanken en vet verliezen

De Liposonix is een veilig en eenvoudig alternatief voor liposuctie om plaatselijk af te slanken. De behandeling rekent af met vetrolletjes welke door diëten of sporten niet goed verdwijnen.

Met de Liposonix zijn we in staat om plaatselijke vetophoping te verwijderen en plaatselijk af te slanken. Liposonix maakt net als Hifu Ultherapie gebruik van HIFU; hoog geconcentreerde ultrasone golven.plaatselijk afslanken

Resultaat

De Liposonix verminderd plaatselijk vet, cellulitis en striae, perfectioneert de lichaamscontouren en maakt de huid weer strakker en steviger. Het resultaat van deze behandeling is blijvend op voorwaarde dat u een gezond eet- en leefpatroon aanhoudt. Hoewel de Liposonix behandeling niet geschikt is om kilo’s vet weg te toveren, leent de behandeling zich uitstekend om storende vetophopingen te verwijderen. De Liposonix geeft een mooier gevormd lichaam en is actief tegen vetcellen. Dus weg met die centimeters teveel!

buik liften

De Liposonix behandeling is geschikt voor plaatselijke vetophopingen, een behandeling duurt doorgaans 30 à 45 minuten en is vrijwel pijnloos. Door middel van ultrasound verminderen we overtollig vet op armen, benen, buik en billen waardoor het lichaam er strakker, jonger en frisser uitziet.

Direct na de behandeling is er al resultaat zichtbaar maar het uiteindelijke resultaat bouwt zich op en wordt na enkele weken steeds duidelijker zichtbaar.Behandeling

billen liften en verstevigen

Behandeling met Liposonix is een bewezen en volkomen veilige, goedgekeurde behandeling. De behandeling is bedoeld om hardnekkig vet op buik, flanken, heupen, dijen en billen te verwijderen. In tegenstelling tot chirurgische ingrepen zoals liposuctie, die bepaalde risico’s met zich meebrengen, is de liposonix behandeling voor plaatselijk afslanken een volledige niet chirugische behandeling zonder bijwerkingen.

De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van vetophopingen op buik, taille, armen, billen, dijen en knieën.

Een behandeling duurt gemiddeld 30 tot 75 minuten, afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone.

Look here for the price list
Voor en na foto’s kijk hierAll About Beauty

Het team van All About Beauty heeft sinds 1999 al veel vrouwen en mannen geholpen om huidverslapping en plaatselijke vetophopingen duidelijk zichtbaar te verminderen.

All About Beauty is gespecialiseerd natuurlijke huidverjonging en plaatselijk afslanken omdat wij van mening zijn dat je beter van 1 ding (huidverjonging en plaatselijk afslanken) heel veel kunt weten, dan van veel dingen maar een beetje. Dat is de reden dat u bij ons niet terecht kunt voor bv. pedicure, manicure, harsen of massages. Natuurlijk modelleren of ontharen we tijdens een behandeling de wenkbrauwen of de bovenlip indien gewenst, dit valt voor ons onder service.

Free consultation

To make a good choice, your first appointment at All About Beauty consists of a free consultation. During the free consultation all your wishes and the possibilities for your skin are discussed. During the free consultation you can expect clear and non-binding advice about the most effective treatments and products for your skin.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

en_GBEnglish (UK)