Een nieuwe frisse egale huid met onze peeling

Een nieuwe Lente, een nieuwe huid!

De peelings van All About Beauty werken op verschillende vlakken; ze zorgen voor een dieptereiniging, maken de huid glad en zacht en zorgen dat werkstoffen beter worden opgenomen en uw huid weer straalt. Daarnaast rekent een peeling af met huidproblemen als; acne, rimpels, pigment en littekens.

Bij All About Beauty maken we gebruik van diverse soorten peelings afhankelijk van de conditie van de huid en de gewenste resultaten. Voor deze zachte maar toch intense peelingbehandelingen maken we gebruik van retinol, glycol en fruitzuren zodat de aanmaak van collageen en elastine in de huid gestimuleerd word en de huid mooi strak en glad wordt.

Het doel van een peeling is steeds de bovenste lagen van de huid te vernieuwen waardoor de beschadigde huid vervangen wordt door een nieuwe, gezonde stralende en frisse huid. Celvernieuwing stimuleren en dode huidcellen verwijderen, de fibroblasten aanzetten tot het aanmaken van collageen en elastine in de huid waardoor de huid strakker word en veerkrachtiger.

Meer weten over onze peelende behandelingen? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!


Geef een reactie