Droge gevoelige huid verzorgen

Hoe kun je het beste een droge gevoelige huid verzorgen?

Bij de meeste mensen met huidaandoeningen, huiduitslag, droge huid of rode huid is de functie van de huidbarriere huid verstoord. De huidbarriere beschermt onze huid tegen invloeden van buitenaf zoals bacteriën, virussen, vocht, vuil, hitte en kou. Als de huidbarrierefunctie niet goed functioneert kan er een te kort aan vocht ontstaan. Door het verlies van vocht in de huid kunnen allerlei belangrijke functies dieper in de huid niet meer werken, waardoor de huid verder uitdroogt en er huidaandoeningen, huiduitslag, droge huid, rode huid, schilfertjes en eczeem kunnen ontstaan. Uiteindelijk zal onze huid hierdoor zelfs versneld verouderen. Daarom is het van belang om uw huid met de juiste producten te verzorgen en de huidbarriere goed te beschermen en in tact te houden om zo huidaandoeningen, huiduitslag, droge huid of rode huid te voorkomen

Het Lipid serum van Zilverberg Cosmetics is een fijn serum wat de huidbarriere herstelt en de huid hydrateert waardoor u weer een gezonde stralende huid krijgt.

Naast te veel zonlicht, ongezonde leefstijl en stress behoren huidverzorging sproducten tot de belangrijkste veroorzakers van een gevoelige huid of droge huid. En van alle huidverzorgingsproducten staat de cleanser op nummer 1. Gebruik bij voorkeur een milde vloeibare cleanser die weinig of niet schuimt en met water is af te spoelen. Milde producten zijn parfumvrij, bevatten geen alcohol, mint of andere irriterende stoffen voor de gevoelige huid of droge huid.

Voor de droge gevoelige huid is er de Creamy Cleanser van Zilverberg Cosmetics. De Creamy Cleanser van Zilverberg Cosmetics is een  zachte reiniging, vrij van chemische conserveringsmiddelen en rijk aan verzachtende ingrediënten. Het reinigt de huid intensief maar zacht, zonder haar uit te drogen en is daardoor ook geschikt om oog make up te verwijderen.

Meer weten over de beste behandeling of verzorging voor de droge gevoelige huid? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Reacties zijn gesloten.