Donkere kringen onder de ogen verminderen, welke behandeling?

We kennen het allemaal wel, na een periode van stress en slecht slapen zien we donkere kringen onder onze ogen en zien we er ouder uit dan we zijn en ons voelen. Daar willen we graag wat aan doen, maar wat? Wat de oorzaak ook is, het goede nieuws is dat de donkere kringen en vermoeidheid onder de ogen volledig kunnen verdwijnen.

Oorzaak donkere kringen ogen
Donkere kringen onder de ogen kunnen soms een symptoom zijn van ziekte of allergie maar meestal zijn ze het gevolg van vermoeidheid, stress of (tijdelijk) ongezond leven. Door een zuurstof te kort in de huid onder de ogen ontstaan donkere kringen onder de ogen. Donkere kringen onder de ogen voorkomen doe je het best door zo gezond mogelijk te leven. Ga op tijd naar bed, zorg voor regelmatige ontspanning en verzorg je huid zo goed mogelijk.

Oogcreme tegen donkere kringen
De huid onder de ogen is heel dun en kwetsbaar daarom is het belangrijk om de huid rond de ogen goed te beschermen, dit kan door goede verzorgingsproducten te gebruiken. Goede oogverzorgingsproducten kunnen donkere kringen onder de ogen verminderen en voorkomen. De oogproducten van Zilverberg Cosmetics bevatten gluthathion en niaciamide. Niaciamide gaat pigmentvorming tegen, versterkt de huid en stimuleert de aanmaak van collageen. Dat is cruciaal om de huidveroudering tegen te gaan.

Behandeling tegen donkere kringen
Het mooiste resultaat op donkere kringen onder de ogen geeft de combinatie van een goede oogverzorging en behandelingen in het instituut. Met diverse apparatuur kunnen lichaamseigen werkstoffen in de huid gebracht worden. Een van die werkstoffen die donkere kringen onder de ogen doet verdwijnen en voorkomen is Gluthathion. Gluthathion voorkomt pigmentvorming, heeft een ontgiftende werking en het zorgt voor afscheiding van schadelijke stoffen, het zit in bijna al onze cellen en behoort tot de belangrijkste anti-oxidanten van het lichaam. Het is dan ook essentieel voor het leven in onze huid om schade aan de huidcellen te voorkomen.

Meer weten over het verminderen en verwijderen van donkere kringen onder de ogen? Wij vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

Reacties zijn gesloten.