Donkere kringen ogen verminderen met goede oogcreme

Donkere kringen onder de ogen zijn voor veel mensen een bron van ergernis omdat ze je er ouder en vermoeid doen uitzien. Donkere kringen onder de ogen kunnen een symptoom van ziekte of allergie zijn, maar meestal zijn ze het gevolg van vermoeidheid, stress of ongezond leven waardoor er een zuurstof te kort ontstaat in de huid rond de ogen.

Donkere kringen voorkomen
Om donkere kringen onder de ogen te voorkomen, is het allereerst belangrijk om zo gezond mogelijk te leven. Ga op tijd naar bed, zorg voor regelmatige ontspanning en verzorg de huid rond de ogen zo goed mogelijk. Thuis kun je al veel bereiken met een goede oogcreme maar soms heeft de huid iets meer nodig en dan helpen de speciale behandelingen in ons huidinstituut.

Als u meer wilt weten over onze producten of behandelingen, dan vertellen we u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Goede oogcreme
Maar weer terug naar het voorkomen en thuis verzorgen van de donkere kringen. Waar moet een oogcreme aan voldoen? Een goed oogserum en of oogcreme bevatten ingrediënten als glutathion en niaciamide. Deze ingredienten zitten ook in de het oogduooogserum en oogcreme, van Zilverberg Cosmetics en gaan wallen en donkere kringen onder de ogen tegen, verstevigen de huid rond de ogen waardoor deze strakker wordt en rimpels rond de ogen zichtbaar verminderen. Belangrijke ingredienten in oogproducten zijn;

Niaciamide gaat pigmentvorming tegen,versterkt de huid en stimuleert de aanmaak van collageen. Dat is cruciaal om huidveroudering, huidverslapping en rimpels tegen te gaan.
Glutathion voorkomt pigmentvorming, heeft een ontgiftende werking en het zorgt voor afscheiding van schadelijke stoffen, Gluthatione zit onze huidcellen en behoort tot de belangrijkste natuurlijke anti-oxidanten van het lichaam. Het is  dan ook essentieel voor het leven in onze huid om schade aan de huidcellen te voorkomen.

Oogcreme tegen donkere kringen en wallen lees verder….
Oogserum anti huidveroudering lees verder….
Oogduo oogcreme en serum tegen donkere kringen, wallen en rimpels lees verder…..

Het oogduooogserum en oogcreme, van Zilverberg Cosmetics gaan wallen en donkere kringen onder de ogen tegen. 

Meer weten over behandelingen of producten tegen donkeren kringen onder de ogen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult, wij vertellen u er graag meer over!

Reacties zijn gesloten.