Wat is Cryotherapie

De laatste jaren is cryotherapie om af te slanken helemaal hot. Maar bij All About Beauty werken we al jaren met deze “coole” techniek om tekenen van huidveroudering zoals rimpels, wallen en donkere kringen te verminderen.

Ontstekingsremmend
Cryotherapie werkt ontstekingsremmend en stimuleert o.a. de bloedsomloop, de hormoonspiegel en de zuurstoftoevoer naar alle cellen in ons lichaam. Daarom wordt cryotherapie door artsen ingezet bij huidaandoeningen als psoriasis en neurodermitis.

Werking cryotherapie
Als we bij All About Beauty Turnhout de huid van het gezicht behandelen met cryotherapie dan zorgt dat voor een kort afkoelingseffect op de bovenste huidlaag. Door het koelen van de bovenste huidlaag gaan de fijne bloedvaatjes in de huid samentrekken en bij opwarming van de huid weer opnieuw uitzetten. Door het afkoelen en opwarmen van de huid krijg je een sterke verhoging van o.a. collageen- en elastine aanmaak in de diepere huidlagen waardoor de huid sterker en steviger word.

Resultaat cryotherapie
Het resultaat van cryotherapie op het gezicht is vergelijkbaar met laserbehandelingen voor het gezicht. Je ziet dat de huid stevigheid, veerkracht en soepelheid herwint. Waardoor de huid op een natuurlijke manier gelift en verstevigd word. Acne, rimpels, onderkin, wallen en donkere kringen worden zichtbaar minder.

Na slechts een enkele behandeling zie je al een duidelijk zichtbare verbetering. Maar bij huidproblemen adviseren wij wel meerdere behandelingen om zo alle toxines en andere afvalstoffen die in de huidlagen zijn opgeslagen te verminderen en de doorbloeding van de huid te verbeteren voor een langdurig resultaat en een duidelijke huidverbetering.

Meer weten over de behandeling met cryotherapie? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

Reacties zijn gesloten.