social media

Collageen in de huid

Collageen is belangrijk onderdeel in de huid. Een intensieve manier van leven heeft zijn gevolgen op onze huid. Stress kan leiden tot versnelde afbraak waardoor de huid sneller verouderd.

De collageenaanmaak in de huid is belangrijk voor een gezonde huid omdat het zorgt voor stevigheid van de huid, als de kwaliteit achteruit gaat worden niet alleen rimpels maar ook donkere kringen en wallen onder de ogen zichtbaar.

Dat komt mede omdat door stress en vermoeidheid het lichaam minder goed de afvalstoffen kan afvoeren waardoor de kwaliteit van het collageen in onze huid achteruit gaat.

Bij All About Beauty hebben we diverse producten en behandelingen om de collageenaanmaak in de huid op peil te houden. Meer weten? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we er graag meer over!

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLNederlands