Collageen huid herstellen

Naar mate we ouder worden vermindert de totale hoeveelheid collageen in onze huid waardoor de huid slapper en minder elastisch wordt. Goed huidverzorging op basis van vitamine C en collageen stimuleert de aanmaak van huideigen collageen waardoor de stevigheid van de huid verbetert en de contouren weer zichtbaar strakker worden.

Wat is collageen?
Collageen is een eiwit dat zowel bij mensen als dieren door het lichaam zelf wordt aanmaakt. Collageen zorgt voor kracht en stevigheid van de huid. In tegenstelling tot elastische vezels is collageen niet veerkrachtig en rekbaar.

We kunnen op verschillende manieren proberen om de collageenaanmaak in ons lichaam weer te stimuleren. Dat kan met supplementen, voeding en goede huidverzorgingsproducten. Het nadeel van supplementen en voeding is dat het via de darmen door ons hele lichaam wordt opgenomen dus dat je hele grote hoeveelheden zou moeten consumeren om resultaat in het gezicht te zien.

Daarom adviseren wij mensen het Collageen Serum van Zilverberg Cosmetics. Het is een serum wat de collageenaanmaak van de huid in het gezicht direct stimuleert waardoor er vrij snel een zichtbare verbetering komt in de fijne lijntjes, structuur en stevigheid van de huid. Kijk hier voor meer info over het Collageen Serum.

Meer weten over collageen of het verjongen en verstevigen van uw huid? We vertellen u er graag meer over tijden een gratis en vrijblijvend consult.


Geef een reactie