Beste oogverzorging tegen wallen en donkere kringen

Onze leeftijd laat zich vaak als eerst zien aan de huid rond onze ogen, Dat komt omdat de huid rond de ogen dunner is dan op de rest van het gezicht. Daarnaast is de huid rond de ogen continue in beweging, we knipperen gemiddeld 10.000 keer per dag met onze ogen. Maar hopelijk komen de rimpeltjes rond onze ogen vooral door heel veel lachen en genieten van het leven.

Vijf veelvoorkomende problemen onder de ogen

  1. Donkere kringen – Je kunt ze associëren met wilde nachten, veel te veel en hard werken of een ongezonde levensstijl . Maar donkere kringen horen voor veel mensen ook bij het ouder worden, we zien ze vooral wanneer we vermoeid zijn. Wanneer we ouder worden wordt de huidbarrière rond de ogen dunner worden bloedvaatjes beter zichtbaar.
  2. Wallen en gezwollen ogen – Ook hier is het ouder worden en dunner en zwakker worden van de huid vaak de oorzaak. Door het zwakker worden van de huid zakt het onderhuids vetlaagje onder de ogen langzaam naar beneden waardoor er wallen en zwellingen zichtbaar worden.
  3. Rimpels – Rimpels komen voort uit meer dan alleen lachen en fronsen. Blootstelling aan de zon maar ook Reactive Oxygen Species veroorzaken rimpels. Deze ROS * kunnen afkomstig zijn van UV-straling die we van de zon ervaren, of van schadelijke verontreinigende stoffen in de omgeving, zoals rook.
  4. Dunner wordende huid – Een dunne huid is de onderliggende oorzaak van de bovenstaande problemen te zijn! Ondertussen moeten we niet vergeten dat onze huid een barrière vormt. Het is ontworpen om vocht vast te houden en infecties buiten te houden. Hoe dunner onze huid wordt, hoe minder hij die klus kan klaren.
  5. jeukende oogleden – De huid kan overal op uw lichaam uitdrogen en jeuk veroorzaken, hydrateren is dan een eenvoudige oplossing om de huid weer comfortabel aan te laten voelen.

Ga bij oogverzorgingsproducten op zoek naar producten met de volgende ingrediënten;

Cafeïne! Cafeïne zorgt ervoor dat uw huid strakker en helderder wordt, en gaat die verzakkende verouderingseffecten tegen.

Epidermale groeifactor! Als je huid dunner wordt, activeert Epidermal growth factor je huid om weer steviger en dikker te worden.

Collageen! Collageen maakt je huid sterker en flexibeler. Dit helpt tegen verslapping en tegen rimpels.

SPF! Reactieve zuurstofsoorten veroorzaken veroudering en dat betekent dat u uw ooggebied tegen de zon moet beschermen. Breng aan voordat u het huis verlaat en vervolgens elke drie uur.

De oogcreme, het oogserum en oogduo van Zilverberg Cosmetics bevatten deze ingrediënten en zijn zacht voor de huid rond de ogen. Meer weten over de beste behandeling en verzorging voor de huid rond uw ogen? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.


Geef een reactie