Anti-oxidant Astaxanthine

Nu we door het Corona virus binnen moeten blijven en geen behandelingen meer mogen geven maken we van de tijd gebruik om wat dieper in de gaan op werkzame bestanddelen van onze huidverzorgingsproducten. Dit keer staan we stil bij de werking van het ingrediënt astaxanthine.

Bij All About Beauty maken we al geruime tijd gebruik van de ongelooflijke kracht van Astaxanthine op uw huid. Astaxathine is een van nature voorkomende carotenoïde en staat bekend als de koning van carotenoïden. Astaxanthine is 10 tot 100 keer krachtiger dan bètacaroteen of lycopeen en zelfs krachtiger dan vitamine C.

De zon is een van de grootste problemen voor onze huid. UV-stralen van de zon dringen de huid binnen en veroorzaken de vorming van ROS (Reactieve Oxidatieve Stress). ROS is wat onze huid echt beschadigt, wat leidt tot ouderdomsvlekken, een droge huid, fijne lijntjes en rimpels en andere tekenen van een ouder wordende huid. Bij lokale toepassing is astaxanthine een vrije radicalenvanger en helpt het om elementen van ROS uit de huid te verwijderen. Hierdoor wordt de huid meer gehydrateerd en gladder.

Voordelen van Astaxanthine op de huid;
Hydrateert de huid
Verhoogd de huidtolerantie voor de zon en helpt zonnebrand voorkomen
Verminderd rimpels, ouderdomsvlekken en tekenen huidveroudering
Verhoogd de elasticiteit en stevigheid van de huid
Verbetert en verzacht de huidstructuur
Verbetert de algehele gezondheid van de huid


Geef een reactie