Alternatieven voor facelift

Niemand ontkomt er aan, wanneer we ouder worden wordt onze huid minder elastisch en stevig. De huid houdt minder goed vocht en vet vast waardoor de huid droger wordt en rimpels zichtbaar worden. Zelfs wanneer we niet lachen of verbaasd kijken, blijven ze zichtbaar.

De een vindt dat we de “karakterkop” krijgen die bij onze leeftijd past. De ander kijkt er er iedere morgen weer tegenop om voor de spiegel te staan. Sommige mensen kiezen uiteindelijk voor een face lift Tegenwoordig is een face lift gelukkig niet meer de enige optie, er zijn veel makkelijkere alternatieven met evenveel resultaat.

De meeste mensen willen niet een zozeer een strak getrokken gezicht, de meeste mensen willen een gezonde stralende huid die overeenkomt met hoe ze zich van binnen voelen.

Bij All About Beauty zijn we gespecialiseerd in behandelingen die de huid gezond maken en laten stralen. Dat bereiken we stapje voor stapje door de huid weer in balans te brengen zodat we een gezonde stralende huid krijgen. Want zeg nou eerlijk, zo erg zijn die rimpels niet, het is meer het gebrek aan energie in onze huid die de huid minder elastische maakt ons er ouder doet uitzien dan we zijn.

Bij All About Beauty kijken we stapje voor stapje wat de huid op dat moment nodig heeft. Het is belangrijk om dat in de juiste volgorde te doen. Zo kijken we altijd eerst naar de gevoeligheid van de huid en rekenen we af met roodheden en ontstekingen die het verouderingsproces van de huid versnellen. In de tweede stap versterken we de huidbarriere waardoor de huid gemakkelijker vocht en vet vasthoudt en minder droog en gevoelig wordt. In fase 3 werken we aan het herstelproces van de huid, we zorgen dat de huid genoeg voedingstoffen en werkstoffen krijgt waardoor de huidcellen zich gemakkelijker en sneller vernieuwen. Hierdoor verjongd de huid zichzelf en zijn ingrepen helemaal niet meer nodig!

En voor wie iets extra’s wil, is er de Hifu Ultherapie behandeling, dit is de nieuwste niet invasieve antiverouderingsbehandeling van de huid en een volwaardig alternatief voor een chirurgische facelift. In slechts 1 behandeling wordt de aanmaak van collageen in de diepere huidlagen gestimuleerd waardoor de huid gelift wordt en rimpels verminderen. De Hifu Ultherapie is dan ook een goed alternatief voor een ooglift of wenkbrauwlift. Lees hier meer over de Hifu Ultherapie behandeling….

Meer weten over de mogelijkheden voor uw huid? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.


Geef een reactie