Alternatief minilift of mini facelift met Ultherapie

De minilift, mini of mini facelift is een relatief eenvoudige ingreep in korte tijd maar het blijft natuurlijk wel een chirurgische ingreep waar risico’s aan verbonden zijn.

Minilift mini facelift
De minilift is zoals de naam het al zegt een mini facelift. Het geeft voornamelijk resultaat op de hals en de kaaklijn, het verstrakt en lift enkel de kaakcontour. Het resultaat van een minilift hangt voornamelijk af van de stevigheid van de weefsels van het gelaat. Indien de weefsels – huid, spiertjes, vet, bindweefsel – erg verslapt zijn, is een uitgebreidere face en halslift nodig. Voor rimpels is een minilift of mini facelift niet geschikt, deze kunnen verbetert worden met fillers of natuurlijke rimpelcorrigerende technieken.

Alternatief minilift mini facelift
Helaas houdt een mini facelift of minilift het verouderingsproces echter niet tegen en is het resultaat van een minilift mini facelift maar enkele jaren van duur. Gelukkig zijn er minder pijnlijke alternatieven die zonder operatie het zelfde resultaat geven maar minder intensief zijn. En waarbij indien gewenst de rest van het gezicht of bijvoorbeeld alleen de ogen en wenkbrauwen ook gelift kunnen worden.

Minilift of mini facelift met Ultherapie
Een van die alternatieven is de behandeling met Hifu Ultherapie van All About Beauty. Met deze nieuwste techniek kunnen we in slechts 1 behandeling de huid te liften en verstrakken. En indien gewenst kan tijdens de behandeling ook de oogcontouren of andere onderdelen van gezicht gelift en verstrakt worden.

De Hifu Ultherapie lift en verstevigd het hele gezicht waardoor huidverslapping, wallen en donkere kringen zichtbaar verminderen. Het voordeel Hifu Ultherapie is dat u in slechts 1 behandeling het effect van een mini facelift behaald maar geen operatie hoeft te ondergaan of vrij hoeft te nemen van het werk.

Meer info over de Hifu Ulterahpie klik hier….
Voor en na foto’s van de Hifu Ulterapie klik hier….
Prijslijst Hifu Ultherapie klik hier….

Meer weten over dit alternatief voor een minilift of mini facelift? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

Reacties zijn gesloten.