Acupressuur gezicht

Acupunctuur als alternatief voor botox en fillers? Cosmetische acupunctuur is het nieuwste wapen in de strijd tegen huidveroudering. Haarfijne naaldjes die pijnloos in de huid worden aangebracht, daar waar de huid dreigt te verslappen of een rimpel dreigt te ontstaan.

De behandeling is niet goedkoop maar wel minder kostbaar dan plastische chirurgie. Het is veilig, natuurlijk en pijnloos. Met acupunctuur kun je er 10 jaar jonger uitzien maar dient dan wel ongeveer 15 behandelingen met een frequentie van 2 keer per week te ondergaan.

Bij All About Beauty werken we niet met naaldjes maar werken we wel op dezelfde drukpunten als bij acupunctuur. Bij ons dus geen acupunctuur maar acupressuur. Massage van de drukpunten met het zelfde resultaat als acupunctuur.

De drukpuntmassage stimuleert de aanmaak van collageen in de huid waardoor de rimpel van binnenuit wordt opgevuld. Het verbetert daarnaast de huidspanning en spiertonus in het gezicht waardoor de contouren weer strakker worden en de huid gelift wordt. Door de verbeterde vochtafvoer zie je wallen zichtbaar verminderen en worden hangende oogleden gelift. Ook de fijne lijntjes rond de mond worden zichtbaar minder. Bij All About Beauty is acupressuur altijd een onderdeel van een behandeling en nooit een behandeling op zich zelf staand.

Meer weten over huidverjongende behandelingen? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!


Geef een reactie