ACTIE Natuurlijke Facelift en Plaatselijk Afslanken

Of je nu ontevreden bent over je huid, last hebt van wallen, donkere kringen, verslapte huid, hangende oogleden, rimpels of plaatselijke vetophopingen. Het zijn allemaal prima redenen om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend consult bij All About Beauty.

All About Beauty is gespecialiseerd in huidverjonging en plaatselijk afslanken omdat wij van mening zijn dat je beter van 1 ding heel veel kunt weten, dan van veel dingen maar een beetje. Dat is de reden dat u bij ons niet terecht kunt voor bv. pedicure, manicure, harsen of massages. Natuurlijk modelleren of ontharen we tijdens een behandeling de wenkbrauwen of de bovenlip indien gewenst, dit valt voor ons onder service.

Bij All About Beauty krijgt u de persoonlijke aandacht en de expertise die u nodig heeft, om uw wensen waar te maken.

Gratis consult met gratis huidanalyse t.w.v. € 85,00
Een goed huidadvies begint met een goede huidanalyse. De Mac huidanalyse computer van All About Beauty maakt eerst een foto van uw huid. Dan meten we met sensoren de grootte van de poriën, de diepte en hoeveelheid van de rimpels, pigmentatie, vet- en vochtgehalte, huidelasticiteit, oneffenheden, vlekjes en de huidconditie. Zo kan er een objectief en goed huidadvies gegeven worden.;

 

gratis meting van de huid

De metingen en het huidadvies worden bewaard zodat er een vergelijk gemaakt kan worden met voor en na het gebruik van producten en/of behandelingen. Met deze uitgebreide huidanalyse wordt het succes van de producten en/of behandelingen na het huidadvies zichtbaar.

Om een goede keuze te kunnen maken nodigen we u graag uit een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

computer huidanalyse

Om het beste resultaat en de mooiste versie van uzelf te bereiken wordt er gewerkt met de combinatie van behandelingen om uw huid in topconditie te brengen en huidverzorgingsproducten voor thuis om uw huid te verzorgen en voeden.

Benieuwd naar de beste behandeling voor uw huid? Maak dan nu een afspraak voor een gratis consult met gratis huidscan en ontdek vrijblijvend wat All About Beauty voor uw huid kan betekenen!