Actie

Gratis serum en Hifu Ultherapie Face en Body Lift aan halve prijs

Het maakt niet uit hoe je het wendt of keert, we leven in moeilijke tijden. Op dit moment staan we voor grote uitdagingen in het leven, uitdagingen die we nog niet eerder hebben ervaren.

Het belangrijkste en enige wat we in deze periode kunnen doen, is goed voor onszelf en onze dierbaren zorgen.

Een belangrijk onderdeel hiervan is zelfzorg. Het is belangrijk om ‘s ochtends bij het wakker worden te geloven in onze eigen waarde en eigenwaarde, en de dingen doen die nodig zijn om onszelf kracht te geven. Dus ervoor zorgen dat we ons goed verzorgen, voldoende slapen en gezond leven. Maar ook dat we blijven genieten van de kleine dingen in het leven en dat we de angst niet laten overheersen. Een wandeling, meditatie, gezichtsbehandeling of lekker bad kan helpen om even helemaal te ontspannen.

Bij goed voor onszelf zorgen hoort goede huidverzorging. De huid is ons grootste orgaan en speelt een cruciale rol bij het vasthouden van de dingen die we nodig hebben, zoals water en vitamines. Daarnaast beschermd de huid ons tegen dingen die we niet nodig hebben zoals bacteriën en chemicaliën. De huidbarrière bepaald min of meer wat er binnen of buiten blijft. Want hoewel de huidbarrière de opname van schadelijke vertraagt, betekent het niet dat de huidbarrière ondoordringbaar is. 

Misschien heeft u al gemerkt dat door het veelvuldig wassen van de handen of dragen van het mondmasker, de huid wat gevoeliger is geworden. Het voeden en beschermen van de huid met goede behandelingen en huidverzorgingsproducten herstelt en behoud de natuurlijke huidbarrière waardoor de huid minder gevoelig wordt voor roodheden, irritaties, acne, rimpels en huidverslapping. 

Bij All About Beauty helpen we u graag een handje met onze behandelingen en producten. Zo is er de energie herstellende gezichtsbehandeling waarmee we de huid en zelfs de spieren kunnen voorzien van extra energie. Het infrarood laser licht stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor het herstel van de huid (de fibroblasten). Zo worden de verschillende weefsels en cellen in de huid supersnel en uiterst optimaal voorzien van bouwstoffen en extra energie. Het resultaat is een stralend en egaal huidbeeld. De energie herstellende gezichtsbehandeling is een complete gezichtsbehandeling voor de prijs van €150,-..


Gratis serum voor thuisgebruik in augustus en september
In augustus en september ontvangt u gratis een serum twv 65 euro voor thuisgebruik bij de energie herstellende gezichtsbehandeling.

Een serum is krachtiger dan een creme dankzij de hogere dosis werkzame stoffen. Het voordeel van een serum boven een creme is dat het serum een hele fijne structuur heeft waardoor het de werkstoffen dieper in de huid af kan geven. Een serum werkt dus dieper in de huid dan een nacht- of dagcreme waarmee je het effect van huidverzorging thuis dus vele malen vergroot.


Omdat we ivm het Corona-virus 9 weken de deuren moesten sluiten, liep voor veel klanten de opvolgbehandeling van de Hifu Ultherapie face en body lift helaas niet zoals van te voren gepland. Daarom hebben we besloten om iedereen die de afgelopen jaren bij ons een Hifu Ultherapie face en body lift behandeling heeft ondergaan (met of zonder opvolgbehandeling) het zelfde aanbod te doen.  Een Hifu Ultherapie opvolgbehandeling aan halve prijs, de actie is geldig tot 1 oktober 2020.


All About Beauty is een privé-instituut, dat betekent dat u tijdens uw behandeling de enige klant in ons instituut bent, door de ruime planning in onze agenda voorkomen we dat u in contact komt met andere klanten. Wij houden ons aan de coronaregels en werken uiteraard met handschoenen en mondmaskers om uw veiligheid te garanderen.