Actie

voor na foto ultherapie ogen

Kunnen we met deze actie, onze huid een stapje terug in de tijd zetten en er zo weer jaren jonger uitzien? Dat is een veel gestelde vraag waar we bij All About Beauty volmondig JA op kunnen antwoorden!

Of je nu ontevreden bent over je huid, last hebt van wallen, donkere kringen, verslapte huid, hangende oogleden of rimpels. Het zijn allemaal prima redenen voor de Natuurlijke Facelift van All About Beauty.Groots Effect

Je kunt natuurlijk kiezen voor een behandeling van hele gezicht en de hals maar vaak zijn het de kleine details die een groots effect hebben. Het alleen behandelen van de oogzone bijvoorbeeld zorgt er al voor dat je er niet meer zo moe uitziet en veel meer straalt. 

De huid is rond de ogen is dunner dan op andere delen van het gezicht, dat is ook de reden dat de huid rond de ogen als eerste haar elasticiteit en stevigheid verliest. 

resultaat foto hifu ultherapie

De Natuurlijke Facelift van All About Beauty heeft een speciaal programma voor de dunnere en gevoelige huid rond de ogen. Zo kunnen we zorgvuldig en veilig de oogleden en wenkbrauwen liften waardoor de oogopslag weer stralend, open en helder wordt. Maar ook wallen, donkere kringen en rimpels bij de ogen kunnen we met deze behandeling verminderen.

De Natuurlijke Facelift op basis van Hifu Ultherapie is op dit moment een van de bekendste en meest effectiefste methodes voor huidverjonging zonder spuiten of snijden. 

In slechts 1 behandeling een zichtbare lifting van de oogleden en wenkbrauwen, vervaging van rimpels en lijntjes en een strakkere huid rond de ogen waardoor een stralende open blik gerealiseerd wordt.

Actie; juni, juli en augustus
Oogleden, wenkbrauwen en voorhoofd van € 550,00 voor € 400,00
Ogen compleet, wenkbrauwen en voorhoofd van € 675,00 voor € 500,00

Meer weten over de Natuurlijke Facelift en de mogelijkheden voor uw huid? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!