Vol energie met de feestdagen

Terwijl december ons omringt met magie en warmte, willen we bij All About Beauty deze bijzondere maand nog specialer maken voor jou. Trakteer jezelf op een moment van pure ontspanning en verwennerij met onze exclusieve schoonheidsbehandelingen.

Decemberverwennerij Aanbieding: Glansrijk het Nieuwe Jaar In!

Vanaf vandaag tot het einde van december bieden we een speciale korting op geselecteerde schoonheidsbehandelingen. Stap binnen in onze oase van rust en laat ons getalenteerde team van professionals je verwennen, zodat je stralend het nieuwe jaar kunt beginnen.

Gun jezelf een moment van luxe en ontspanning. Laten we samen stralend het nieuwe jaar ingaan!

strakkere huid LED-therapie ChromotherapieWil je voor de feestdagen nog even een energieboost geven aan je huid, dan is dit je kans. Boek nu met korting deze prachtige behandeling en ga stralend het nieuwe jaar in.

Voor iedereen op een natuurlijke manier een stevigere en strakkere huid wil, is er de Led & chromobehandeling met de Evado.

Huidverslapping kan door diverse tekorten in de huid veroorzaakt worden. Dat kan een tekort aan elastine of collageen zijn maar ook een tekort aan energie in de huid. Want ook een tekort aan energie  in de huid kan huidverslapping en rimpels veroorzaken. Er is een geweldige manier om die energie weer terug in de huid te brengen en een stevigere strakkere huid te krijgen, rimpels te verminderen en de huid weer te laten stralen. Een natuurlijk stevigere huid, wie wil dat nou niet?

Deze behandeling wordt nu gecombineert met een toning up van de ogen met de Tripollair RF treatment en afgesloten met een collageen vliesmasker voor het optimale resultaat.

Aanbieding to 1 januari 2024

Van € 150,- nù voor € 95,-

Nog even de voordelen en werking per onderdeel:

Schoonheidsspecialist Turnhout All About BeautyLED Lichttherapie, LED staat voor Light Emitting Diode. De kleine LED-lampjes geven licht af in verschillende golflengtes. Wetenschappelijk (NASA) onderzoek heeft aangetoond dat Led licht therapie de beschadigde huid herstelt en de productie van collageen stimuleert, waardoor rimpels verminderen,  pigmentvlekjes en acne verdwijnen, donkere kringen onder de ogen verminderen, de huid steviger aanvoelt en de huid er egaler en jonger uitziet.

RF (Radio Frequent) zorgt met lichte vibratie en aangename warmte dat de huid meer energie krijgt en de collageenaanmaak voor een langere periode word gestimuleerd, dat geeft meer stevigheid aan de huid.

Collageen vliesmasker, Deze maskers zijn ontworpen om de huid te hydrateren en vocht vast te houden. Ze bevatten meestal ingrediënten zoals hyaluronzuur, glycerine, aloë vera of plantaardige oliën, die helpen om vocht aan te vullen en de huid zacht en soepel te maken. Hydraterende maskers zijn vooral gunstig voor mensen met een droge of gedehydrateerde huid.