Acne effectief behandelen

Acne, puistjes, meeeters of zwarte puntjes, we hebben er allemaal wel eens last van (gehad) maar hoe kom je er zo snel mogelijk van af?

Acne, puistjes, meeeters of zwarte puntjes, het gaat hier in alle gevallen om een porie die verstopt raakt door dode huidcellen en talg. Deze verstopte porie kan door invloeden van buitenaf zwart kleuren zodra deze in contact komt met de lucht, hierdoor kunnen zwarte puntjes ontstaan.

Bij acne, meeeters of zwarte puntjes gaat het dus niet om vuil maar om dode huidcellen en talg, dat is ook de reden dat ze zich niet laten wegpoetsen met zeep. De beste oplossing voor is een aangepaste huidverzorging voor thuis, vaak op basis van salicylzuur. Dit geeft een ontstoppend effect waardoor de prop van talg en dode huidcellen geleidelijk zal oplossen en acne, mee eters en zwarte puntjes verdwijnen!

Acne stoppen en een vette huid op de juiste wijze behandelen
Gewone behandelingen werken vaak niet voldoende op acne of een vette huid. Een aantal mensen ziet resultaat direct na een gewone acne of vette huid behandeling, helaas zijn deze resultaten slechts tijdelijk omdat de oorzaak niet wordt aangepakt. De meeste producten en behandelingen voor de vette huid of acne pakken alleen de syptomen aan maar niet de oorzaak  waardoor soms zelfs de acne en vette huid verergeren.

Evado is de snelste weg naar een geweldige huid!
Deze pijnloze methode verbetert de conditie van uw huid, vanuit de buiten- én binnenkant. De behandelingen en producten zijn er  speciaal  op gericht om de talgproductie in de poriën van de huid te controleren, de activiteit van acne bacteriën te verminderen en de weerstand van de vette acne huid te verbeteren. De behandelingen met de evado zijn op basis van lichttherapie op speciale sterkte. Het blauwe licht normaliseert de werking van de talgklieren en remt de werking van de propioni-bacterie, de huid kalmeert en roodheden en ontstekingen verminderen en de porien verfijnen. Met rood licht zorgen we voor een versneld genezingsproces van de huid waardoor acnelittekentjes snel zullen verdwijnen. Zo rekent u af met de vervelende verschijnselen van  een vette huid of acne en krijgt u snel een geweldige huid.

Meer weten? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult!

Reacties zijn gesloten.