...

Aanbieding Meso behandeling

Nu de temperaturen weer iets omhoog gaan en de eerste zonnestralen de kou verdrijven, lijkt het alsof de natuur ontwaakt uit haar winterse sluimer. Het voorjaar nadert met elke dag die voorbijgaat. We omarmen het vooruitzicht van warmere dagen, buitenavonturen en de belofte van vernieuwing die het voorjaar met zich meebrengt.

MesoLift EMS meso behandeling gezicht huidverbetering MesotherapieOnze focus lag deze winter op het testen van nieuwe producten en behandelingen. Op dit moment zijn er geen vernieuwende behandeltechnieken op gebied van beauty in ontwikkeling. Wat je wel veel ziet is dat succesvolle behandeltechnieken aan elkaar gekoppeld worden in 1 apparaat en dus gecombineerd kunnen worden in 1 behandeling.

Zo werken wij bij All About Beauty al jaren met de behandeltechnieken; mesotherapie, micro current en RF (radio frequent). Dat zijn prachtige resultaatgerichte behandelingen die we nu met de Meso Lift in 1 behandeling kunnen combineren.

Door de driedubbele werking ondersteunen de verschillende technieken elkaars werking waardoor we per behandeling meer resultaat kunnen bereiken.

Aanbieding tot 1 juni 2024

Nu voor € 95,- i.p.v. €150,-

Nog even de voordelen en werking per onderdeel:

mesotherapie voor de huidBij Mesotherapie worden voedingsstoffen in de diepere huidlagen gebracht zonder de huid te beschadigen. Zo kunnen we de huid diep voeden en huidproblemen gericht aanpakken.

Micro current activeert de spieren van het gezicht waardoor de spieren onder de huid steviger worden en meer volume geven in het gezicht, wat er uit ziet als een natuurlijke lifting van het gezicht .

RF (Radio Frequent) zorgt met lichte vibratie en aangename warmte dat de huid meer energie krijgt en de collageenaanmaak voor een langere periode word gestimuleerd, dat geeft meer stevigheid aan de huid.

Meso Lift
Deze combinatie van mesotherapie, micro current en RF voedt, herstelt, lift en verstevigd de huid. Hierdoor wordt de huid strakker en stralend. Met elke behandeling wordt de huid intens gevoed, het energieniveau en collageenaanmaak in de huid verhoogd en krijgt het gezicht meer volume. De huid krijgt bij elke behandeling meer energie, net als een oplaadbare batterij die weer wordt opgeladen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn we telefonisch bereikbaar op +32 (0)465 00 49 25 of per mail op info@allaboutbeauty.be. Ook is het mogelijk om voor meer informatie of het maken van een afspraak uw gegevens op het invulformulier op de website in te vullen, wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

 
Meer weten over Meso Lift en de mogelijkheden voor uw huid? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u er graag meer over!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.