5 Onmisbare ingrediënten in huidverzorging

Als je huidverzorgingsproducten koopt is het belangrijk om de labels te lezen en je bewust te zijn van de ingrediënten om zo te zien wat de werkzame ingrediënten zijn en of je resultaat en zo ja, welk resultaat je van het product mag verwachten..

Onze missie is het ontwikkelen van goede en eerlijke huidverzorgingsproducten boordevol ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken en niet schadelijk zijn voor de gezondheid van je huid. Daarom vinden we het ook belangrijk om onze klanten te informeren, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw huid.

Hieronder beschrijf ik vijf topingrediënten en waarom wij ze gebruiken in onze behandeling en huidverzorgingsproducten.

  1. Vitamine A – All About Beauty en Zilverberg Cosmetics zijn we verliefd op vitamine A, vooral in de vorm van retinylacetaat. Retinylacetaat stimuleert de celdeling in de huid waardoor de balans in de levende huidlaag goed blijft en de huid stralend gezond wordt en langer jong blijft. Daarnaast verminderd Vitamine A fijne lijntjes en rimpels.
  2. Epidermale groeifactor – Of, zoals we het graag noemen, EGF is een eiwit dat van nature in uw lichaam voorkomt. Naarmate je ouder wordt, neemt het vermogen van je lichaam om dit belangrijke eiwit te maken af, dus zorgen we ervoor dat het in onze producten zit om de algehele tint en textuur van je huid te verbeteren, terwijl we tegelijkertijd rimpels bestrijden.
  3. Apocynin – Is het ingrediënt om oxidatieve stress en ontstekingen te bestrijden.
  4. ROS BioNet – Is ontworpen om schade aan de lipiden (vetten) en eiwitten van uw huid te voorkomen, wat een grote oorzaak van veroudering kan zijn.
  5. Vitamine E – Dit is de primaire, vetoplosbare antioxidant die door uw huid wordt gebruikt. Omdat reactieve zuurstofsoorten uw celmembranen proberen te verstoren, werkt vitamine E ertegen. De natuurlijke vorm van vitamine E wordt Tocoferol genoemd en u vindt ze in onze hoogwaardige anti-aging crème.

Meer weten over de beste behandelingen of verzorgingsproducten voor uw huid? We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend consult.


Geef een reactie