Geen categorie

4D Hifu Ultherapie behandeling

Het idee van een chirurgische facelift staat niet iedereen aan, Hifu Ultherapie biedt een mooi alternatief. Bij All About Beauty werken we met 4D Hifu ultherapie. HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van ultrasound om de huid te verstevigen en verstrakken. Met deze techniek wordt een liftend effect van de huid bereikt zonder gebruik te maken van injecties of plastische chirurgie.

Door middel van ultrasound wordt er energie in de verschillende lagen van de huid gebracht om zo collageen aanmaak te versnellen. Wat belangrijk is bij een behandeling geent op het liften en verstrakken van de huid, is het behandelen van de juiste laag in de huid, zodat het gewenste effect onstaat. De behandeling werkt in de diepte zonder schade te veroorzaken aan de oppervlakte van de huid.

Hifu Ultherapie maakt gebruik van ultrasone energie om de natuurlijke collageenproductie van het lichaam te stimuleren met als doel de huid van gezicht en lichaam zichtbaar jonger en strakker te maken. Het verschil tussen de gewone Hifu Ultherapie en 4D Hifu Ultherapie, is dat we met de 4D Hifu Ultherapie 10 lijnen tegelijk op de huid behandelen waar de oude Hifu Ultherapie en Ultherapy slechts één lijn per keer (behandeld, Met de 4D Hifu Ultherapie kunnen we de huid gelijkmatiger en met meer resultaat behandelen. Ook de 4D Hifu Ultherapie behandeling is een niet-invasieve huidbehandeling wat inhoud dat er geen hersteltijd nodig is. U hoeft geen vrij te nemen en kan en mag alles gewoon doen.

Bij gewone HIFU wordt er met 1 lijn een klein deel collageen gestimuleerd en zo opnieuw opgebouwd in de huid, wat voor verstrakking en versteviging zorgt. De 4D HIFU worden 10 lijnen tegelijk in een keer behandeld. De behandeling is optimaler en de behandelduur is korter. De resultaten met 4D HIFU zijn ook vele malen beter omdat de lijnen vele malen dichter op elkaar zitten dan bij 1D Hifu of 3D Hifu. Je hebt genoeg aan 1 behandeling voor een optimaal resultaat. Je huid is gladder, strakker en gelift, dit zonder onnatuurlijke drastische veranderingen.

De behandeling wordt ook wel de face lift zonder snijden genoemd, 4 D Hifu Ultherapie is de gouden standaard, niet alleen in het liften en verstevigen van de huid maar ook bij het verminderen van rimpels!!

Direct na de behandeling kan de huid een beetje rood zijn en een beetje warm aanvoelen. Het uiteindelijke resultaat is niet onmiddelijk waar te nemen, het collageen heeft immers tijd nodig om te regenereren.
Na ongeveer 3-6 maanden ga je het verschil zien. Verbeteringen worden zelf na 6 maanden nog geconstateerd. Dit komt omdat HIFU de aanmaak van collageen blijft stimuleren tot maanden na de behandeling .

De behandeling werkt vooral erg mooi liftend op de contouren zoals:

 • de kaaklijn
 • wangen ( onderste gedeelte)
 • oogleden
 • voorhoofd
 • wenkrauwen
 • kraaienpootjes onder de ogen
  onder lip
 • liplijnen bovenlip rokers lijnen
 • hals
 • decollete

Gratis Consult

Om een goede keuze te kunnen maken bestaat uw eerste afspraak bij All About Beauty uit een gratis consult. Tijdens het gratis consult worden al uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid besproken. U kunt tijdens het gratis consult een helder en vrijblijvend advies verwachten over de meest effectieve behandelingen en producten voor uw huid.

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen.

Klein Engeland 2, 2300 Turnhout, België
info@allaboutbeauty.be – tel. 0032 (0)14 55 22 90

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands