10 jaar jonger in 1 behandeling met ultherapie, kan dat?

Kunnen we 100 jaar oud worden met een eeuwig jonge huid? Dat is misschien overdreven gesteld maar met de Hifu Ultherapie kunnen we tekenen van huidveroudering verminderen zodat u een stralende gezonde huid krijgt.

We krijgen er allemaal wel eens mee te maken, perioden van stress, drukte, te weinig slaap en slecht eten. Als we jong zijn herstelt onze huid zich snel en verlaten de tekenen van stress, vermoeidheid en slecht eten ons gezicht weer snel. Maar als we ouder worden blijven de rimpels, huidverslapping, doffe teint en pigmentvlekjes (langer) zichtbaar. Maar met de Hifu Ultherpie behandeling behoren deze tekenen van huidveroudering snel tot de verleden tijd!

Met de Hifu Ultherapie (Ultherapy) kunnen we de huid in slechts 1 behandeling zonder prikken of snijden, een stapje terug zetten in de tijd zodat je er weer jaren jonger uitziet. De Hifu Ultherapie is de nieuwste ontwikkeling op vlak van niet-chirurgische face en body lifting. Het is de eerste behandeling die heel specifiek verstrakkend en liftend werkt op zowel het gezicht als het lichaam. We hoeven dus niet langer na te denken over pijnlijke chirurgische ingrepen of injecties, met de Hifu Ultherapie kunt u nu  kiezen voor een relatief eenvoudige behandeling met veel resultaat.   

Strakkere huid
Met de Hifu Ultherapie werken we met gerichte ultrasone trillingen waardoor het huidweefsel terug strakker wordt. Net als een uitgerekt elastiekje wat zijn oorspronkelijke vorm weer terug vind. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar, het resultaat verbetert gedurende 3 a 6 maanden door. Met een effect tot 3 jaar.

Lees hier meer over de Hifu Ultherapie…
Bekijk hier de voor en na foto’s van Hifu Ultherapie…..

Meer weten over deze behandeling die de huid 10 jaar terugzet in de tijd? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen wij u er graag meer over!

Reacties zijn gesloten.